Περιμένει απαντήσεις από Στόιτσκοφ και Βαλκάρθε ο Αστέρας

Περιμένει απαντήσεις από Στόιτσκοφ και Βαλκάρθε ο Αστέρας

Ιούνιος 28, 2019 - 17:11
0 σχόλια

Την ίδια στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης αναμένει την απάντηση του Πάμπλο Βαλκάρθε ένα ακόμα όνομα από την Μαγιόρκα βρίσκεται στην κορυφή του μεταγραφικού ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών.

Μιλάμε για τον Ισπανό επιθετικό Χουάν Ντιέγκο Μολίνα Μαρτίνεθ ή κατά κόσμος Στόιτσκοφ ο οποίος πήρε το όνομα του μεγάλου Βούλγαρου άσου από την αδυναμία που είχε ο πατέρας του στον παλιό άσο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως προκύπτει ο Στόιτσκοφ έχει δεχθεί πρόταση από την αρκαδική ομάδα και εντός των επόμενων ακόμα ίσως και ωρών αναμένεται η τελική του απάντηση όπως συμβαίνει και στην υπόθεση του Πάμπλο Βαλκάρθε.

Οι κιτρινομπλέ βρίσκονται στην αναμονή για τους δύο Ισπανούς με τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική πάντως να θεωρούν δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα ο Στόιτσκοφ και μένει να δούμε τι θα συμβεί όπως και στην υπόθεση του Βαλκάρθε.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.