Περιφερειάρχης: Η Τρίπολη γέμισε από κόσμο τα Χριστούγεννα, τα μαγαζιά δούλεψαν

Περιφερειάρχης: Η Τρίπολη γέμισε από κόσμο τα Χριστούγεννα, τα μαγαζιά δούλεψαν

Ιανουάριος 09, 2020 - 08:21
10 σχόλια

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα εφετινά Χριστούγεννα στην Τρίπολη και το κατά πόσον ήταν επιτυχημένες οι εκδηλώσεις του Δήμου, ο οποίος ήταν και ο μόνος δήμος της Περιφέρειας Πελοποννήσου που ενισχύθηκε οικονομικά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θυμίζουμε οτι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε αναδείξει την Τρίπολη ως προορισμό για τα Χριστούγεννα και είχε καλέσει τους Πελοποννήσιους να την επισκεφθούν. 

Πολύς λόγος επίσης έχει γίνει, χωρίς να υπάρχουν ακόμα στοιχεία, για το αν τα καταστήματα δούλεψαν τις ημέρες των εορτών. Πάντως, από τη μία πλευρά η κακοκαιρία που έδρασε αποτρεπτικά για την πραγματοποίηση δύο μεγάλων συναυλιών σε εξωτερικό χώρο και από την άλλη οι πολλές υποχρεώσεις των φορολογουμένων στο τέλος του έτους, έχουμε την αίσθηση ότι ανέκοψαν τόσο την αγοραστική κίνηση όσο και την επισκεψιμότητα στην πόλη.

Κατά τη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, πάντως, και ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο Βάλια Αμπατζή σχετικά, ο κ. Νίκας διατράνωσε την πεποίθηση ότι η Τρίπολη είχε επισκεψιμότητα και ότι τα καταστήματα δούλεψαν στις γιορτές.

«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η Αρκαδία και η Τρίπολη σε αυτή τη φάση μας έχει ανάγκη. Η Περιφέρεια έδωσε χρήματα στον Δήμο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις και η οργάνωση ήταν του Δήμου. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο Δήμος πήγε καλύτερα από κάθε άλλη φορά στις εκδηλώσεις αυτές, αλλά δεν έχω στοιχεία να σας παραθέσω. Σε καλή κατεύθυνση, σε καλή πορεία ήταν. Γέμισε η Τρίπολη από κόσμο, δούλεψαν τα μαγαζιά», είπε ο κ. περιφερειάρχης.

Υπήρξε περισσότερη κίνηση, νομίζω του χρόνου θα πάμε καλύτερα


10 Σχόλια

Προφανώς κ.περιφεριαρχη δεν εννοείτε την Τρίπολη Αρκαδίας... Γιατί εάν είναι έτσι όλα αυτά πού ανακοινώσατε αντιστοιχούν σε ταινία φαντασίας...

Να μας δουλεύεις μες στα μούτρα μας,είναι το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις. Και το κάνεις δίχως άλλη σκέψη

Όχι μόνο δεν δούλεψαν τα καταστήματα αλλά η πτώση του τζίρου σε σχέση με την περασμένη χρονιά κινείται στο 20 με 30 τοίς εκατό. Θα ήθελα να ήξερα από πού αντλεί τα στοιχεία του ο περιφερειάρχης και προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις.

Ωραία έχει ζωή η Τρίπολη εδώ να μας φέρετε τους λαθρομετανάστες θα περάσουμε ωραία η Καλαμάτα Ναύπλιο έχει υγρασία !!!!!!!!!! ΥΓ Αυτά επειδή βλέπει ζωντάνια ο Νίκας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.