Περιφερειακοί αγώνες τένις στον ΣΑΤ

Περιφερειακοί αγώνες τένις στον ΣΑΤ

Οκτώβριος 27, 2019 - 09:45
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) φιλοξενεί το Σάββατο και Κυριακή, 26 και 27 Οκτωβρίου 2019 περιφερειακούς αγώνες τένις για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας κάτω των 14 ετών. Οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι και διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και την Στ’ Ένωση Αθλητικών Σωματείων Πελοποννήσου.

Στο τουρνουά συμμετέχουν αθλητές από όλη την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά. Οι θεατές και φίλοι του τένις θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου αγώνες αφού στην διοργάνωση συμμετέχουν οι καλύτεροι και καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας αυτής. 

Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Α.Τ. δηλώνει την ικανοποίηση του αφού η Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης εμπιστεύεται  στον σύλλογο για άλλη μια φορά την διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων. Έτσι η Τρίπολη έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει αθλητές, τις οικογένειες τους, τους συνοδούς τους, προπονητές και στελέχη αθλητικών σωματείων από όλη την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά.

Ο Σ.Α.Τ. έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τουρνουά τένις, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τόσο τους αθλητές που συμμετέχουν όσο και τους συνοδούς τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.