Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου έκοψε την πίτα του

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου έκοψε την πίτα του

Ιανουάριος 18, 2016 - 16:46
0 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Λίγο πριν από το σύνηθες τελετουργικό, οι επικεφαλής των παρατάξεων ευχήθηκαν μια καλή και εποικοδομητική χρονιά.

Το «μοίρασμα» έκανε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Σκούρος, ο οποίος έκοψε το πρώτο κομμάτι για τον Χριστό, το δεύτερο για το Περιφερειακό Συμβούλιο και τα υπόλοιπα για τις περιφερειακές ενότητες και στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Όλοι έλαβαν το κομμάτι τους, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και παρευρισκόμενοι, ενώ το βραβείο του τυχερού ήταν ένα βιβλίο το οποίο επέλεξε ο πρόεδρος. Η τυχερή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας ήταν η κυρία Τράκα Ελένη, δημοσιογράφος από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης η οποία εκτός του βιβλίου κέρδισε και ένα ταξίδι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δώρο των ξενοδόχων της περιοχής.

Το βιβλίο που κέρδισε, είναι το «Πραγματιστές, δημαγωγοί και ονειροπόλοι», του Νίκου Κ. Αλεβιζάτου

Δε μένει παρά να δούμε πώς θα κυλήσει η χρόνια από εδώ και πέρα, μιας και ομολογουμένως τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν είναι πολλά και μείζονα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.