Περιφερειακές εκλογές: Για «αποστάτες» κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας

Περιφερειακές εκλογές: Για «αποστάτες» κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας

Φεβρουάριος 16, 2019 - 18:20
2 σχόλια

Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό Δελτίο Τύπου η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής προσπαθεί να «μαζέψει» όσα μέλη του κόμματος συμμετέχουν ως υποψήφιοι σε συνδυασμούς άλλους από εκείνον της Πελοποννησιακής Συμμαχίας με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα, και τους καλεί να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον συνδυασμό του για τις περιφερειακές εκλογές.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

H Nομαρχιακή Eπιτροπή του KINAΛ APKAΔIAΣ καταδικάζει δημόσια συμπεριφορές μελών του Κινήματος μας ενώ τιμήθηκαν με την εμπιστοσύνη όλων μας να εμφανίζονται ως υποψήφιοι άλλων ψηφοδελτίων.

Kαλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ σε ενωτική και καθολική στήριξη του ψηφοδελτίου της Πελοποννησιακής Συμμαχίας και του Γιάννη Μπουντρούκα ως απάντηση προς όλους αυτούς και αυτές που επιχειρούν σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τους δημοκρατικούς θεσμούς να γίνουν οι σύγχρονοι αποστάτες στις επερχόμενες εκλογές στη Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με εκτίμηση

Γραφείο Επικοινωνίας

Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας


2 Σχόλια

Θα φατε τοσο μαυρο...ακους εκει μπουντρουκα......μονοι σας με τις επιλογες σας μηδενιζετε τα ποσοστα σας...

μπουντρουκα ,επειδη οπως σου εχω πει παμπολες φορες,ολα εδω πληρωνοντε ΜΑΥΡΟ μεχρι να να δυσει ο ηλιος ρεεεεεεεεεεεεεεε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.