Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παραλαβή Νίκα παρουσία Βλάση (pics,vid)

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παραλαβή Νίκα παρουσία Βλάση (pics,vid)

Σεπτέμβριος 01, 2019 - 11:41
10 σχόλια

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, όπου και αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα περιφερειάρχη, βρέθηκε ο Παναγιώτης Νίκας.

Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατέφθασε το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη όπου οι υπάλληλοι τον περίμεναν για να τον υποδεχθούν και να τον ξεναγήσουν στο κτίριο. Εκτός από τους υπαλλήλους εκεί βρισκόταν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος που ανέλαβε και αυτός επίσημα τα καθήκοντά του, αλλά και ο βουλευτής ΝΔ Αρκαδίας Κώστας Βλάσης για να υποδεχθεί τον νέο περιφερειάρχη και να του ευχηθεί καλή αρχή και καλή θητεία.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ξεκινούν τη θητεία τους με συνείδηση των ευθυνών τους απέναντι στους πολίτες της περιφέρειας αλλά και αίσθηση καθήκοντος.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αι αυτών που μας ψήφισαν αλλά και εκείνων που δεν μας ψήφισαν

Θα κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και θα λέμε λιγότερα, αλλάζοντας αυτά που πρέπει να αλλάξουμε

Επεσήμανε ότι θέλει να έχει άριστες σχέσεις με τα ΜΜΕ και θα είναι απολύτως αντικειμενικοί σε αυτά, αφού έχει επίγνωση ότι η φωνή και η αξιοπιστία τους σαν περιφερειακή αρχή εξαρτάται όχι μόνο από τις πράξεις τους αλλά και από τα ΜΜΕ.

Απλώνω χέρι φιλίας και συνεργασίας προς τις άλλες συνιστώσες του Περιφερειακού Συμβουλίου, να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης τόνισε ότι η παρουσία του ήταν συμβολική στο νέο ξεκίνημα του περιφερειάρχη λέγοντας ότι σήμερα ξεκινάμε, για εμάς δεν υπάρχουν ούτε Κυριακές ούτε αργίες αλλά σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε, και δείχνουμε ότι καμία μέρα δε θα πάει χαμένη.

Η Πελοπόννησος πρέπει να αλλάξει σελίδα επιτέλους , να αφήσουμε πίσω την απραξία και να γίνουν έργα

Τέλος, επεσήμανε ότι πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να συνεργάζονται για το καλό του τόπου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Περ. Πελοποννήσου: Παραλαβή Νίκα παρουσία Βλάση


10 Σχόλια

Κώστα ήταν ωραία στο κτίριο της περιφέρειας;;; Δεν είχες ξαναπάει εκεί δάγκωνε ο προηγούμενος Περιφεριάρχης. Κότα λυράρη

Κωστάκη μαϊντανε και κολαουζο....τι δουλειά έχεις εκεί?? Δεν είναι κυβερνητικός θεσμός η τοπική Αυτοδιοίκηση

Τον εχουν διπλαρωσει τον ανθρωπο απο παντου, λες και ειναι...., μη και χασουν τα κεκτημενα.

Κατά τ' άλλα η αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη από κόμματα και κυβερνήσεις. Σιιιιιγουραα

Καλά, τίποτα δεν βρισκόταν σε εκείνες τις βιβλιοθήκες. Τόσοι και τόσοι νομάρχες πέρασαν, δεν άφησαν τίποτα, τα πήραν και αυτοί όλα, ως προσωπικά τους αντικείμενα; Κανένα κειμήλιο δεν υπαρχει;

Ο Γυμναστής που γυρνάει με εκείνη εκεί μέσα και το παίζει μάγκας κ εμφανίζεται σε όλες τις εκδηλώσεις της Δεξιάς που είναι; Λείπει ο Μάης απ' τη Σαρακοστή; Ντροπή. Ξέρετε ποιον λέω. Εκείνον που ρουφιανευει όλη τη Τρίπολη. Δεν πήγε να φιλήσει το χέρι του περιφερειάρχη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.