Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Όλο θα και θα και θα … πάψε βρε παραμυθά»

Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Όλο θα και θα και θα … πάψε βρε παραμυθά»

Απρίλιος 10, 2017 - 18:40
7 σχόλια

Κύκλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχολιάζοντας τις άναρθρες και υστερικές κραυγές τέως Δημάρχου έκαναν λόγο για την έκφραση ιδιοτελών, ακόμα και δόλιων ή και διεφθαρμένων σκέψεων, καθώς ο συγκεκριμένος ενώ στο παρελθόν ήταν υπέρμαχος του ΣΔΙΤ της Περιφέρειας, τώρα εμφανίζεται πολέμιός του, με μοναδικό επιχείρημα το κόστος διαχείρισης.

Αξίζει πρώτα και κύρια να σημειωθεί ότι ο εν λόγω, Δημοτικός Σύμβουλος πλέον, επιλέγει να αγνοήσει στις οιμωγές του, όχι μόνο την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αλλά και την πρόσφατη ανακοίνωση της διυπουργικής επιτροπής, η οποία κάνει λόγο για το πιο οικονομικό έργο για τον πολίτη και καλεί τους Δήμους να μειώσουν αντίστοιχα τα ανταποδοτικά τέλη στους δημότες.

Η «υποτυπώδης» διαχείριση του Δήμου, την οποία διαφημίζει ως την πιο οικονομική, αποδεικνύεται σαφώς πιο ακριβή, σύμφωνα άλλωστε με τα στοιχεία που ο ίδιος έχει δημόσια ανακοινώσει τόσο στο Δήμο του, όσο και στο ΦΟΔΣΑ, και τα οποία είναι διαθέσιμα στο Διαύγεια.

Συγκεκριμένα, η προσωρινή διαχείριση του Δήμου του κοστίζει 65 ευρώ/τόνο, το κόστος δανεισμού του δεματοποιητή από την Περιφέρεια περίπου 30 ευρώ/τόνο, χωρίς βέβαια να συνυπολογίζεται ο ΦΠΑ. Αυτό με απλά μαθηματικά σημαίνει πλέον των 120 ευρώ/τόνο με ΦΠΑ κόστος για τους δημότες. Σε αυτό το κόστος μάλιστα δε συνυπολογίζεται το κόστος του ρεύματος για τη λειτουργία του δεματοποιητή, που και αυτό το πληρώνει o Δήμος, αλλά και η χρήση δημοσίων απορριμματοφόρων με το κόστος να το επωμίζεται και πάλι ο Δήμος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το υπόλειμμα της «θαυμαστής» αυτής διαχείρισης ανέρχεται σε ποσοστό 70% επί των εισερχομένων απορριμμάτων και κανείς δε γνωρίζει που διατίθεται, αλλά και πόσο κοστίζει η απομάκρυνσή του.

Θα πρέπει γρήγορα να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα και να απολογηθεί στους δημότες για το αν οι ενέργειες αυτές προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον ή όχι.

Δελτίο Τύπου


7 Σχόλια

Δημαρχεύοντα Γιατρέ τα 120 ευρώ ο τόννος μάλλον ισχύει για τη δική σου ψευτοδιαχείριση..Τί έχουν να πουν οι δημοτικοί σου σύμβουλοι ; αυτοί που είναι και αχθοφόροι του Βλάση

Κύκλοι της περιφέρειας...χαχαχα!Αντιγράφουμε και το Μαξίμου τώρα;;Βέβαια..αφού οι φιλοδοξίες του μεγάλου Πέτρου δεν έχουν ταβάνι! Βγες και πες καθαρά ότι έχεις κατά του Σκαντζού,τι φοβάσαι; Ερχεται το τέλος κι απ όσο πιό ψηλά θα πέσεις τόσο πιό πολύ κρότο θα κάνεις.

Ο Σκαντζός έχει τελειώσει για αυτό δέχτηκε να έχει μπροστινούς για να κάνει τον δήμαρχο ο ίδιος..

Πόση απελπισία πρέπει να έχει βαρέσει κατά την πλατεία Ανεξαρτησίας, που βγάζει τα εσώψυχά του ο αφέντης του προτεκτοράτου του Φούχτελ, με δελτία τύπου !Τι κατάντια και τούτη. Να μη μπορεί να δεχτεί το γεγονός πως ούτε αυτός ούτε η κόρη του, χαίρουν πια, της εκτίμησης του κόσμου που τον κοροϊδεύει τόσα χρόνια ; Όποιος νομίζει πως έχει δικαίωμα, να προσβάλλει αυτούς που τον κρίνουν αδερφέ Πέτρε, πρέπει να ξέρει, πως έχει υποχρέωση να το κάνει επώνυμα. Οι αοριστολογίες που όμως δείχνουν ξεκάθαρα αυτόν που στοχεύεις, είναι κατινιές και τίποτα άλλο.

Το ονομα του το αφηνει στο ελεος του λαου..Ρε γιατρε τελικα ποιος ειναι ο δημαρχος, εσυ ο Μαντας ή ο Γκαββρος ;Καλα στην ηρωικη σου παραταξη εχετε γνησιους Νεοδημοκρατες σαν το *** του Βλαση.Απο Ρεππα και Σπυροπουλο, Σε Μητσοτακη...Ενα πραγμα σαν το αφεντικο του...Τελικα,οι λιστες εμπλουτιζονται;

Η κατάντια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης......., τα εσώψυχα και κόμπλεξ του καθενός δημοσιοποιούνται και κοινοποιούνται μέσα από Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, έχετε κάνει πολλούς που έχουν υπηρετήσει το θεσμό να ντρέπονται. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Στις θέσεις που βρίσκεστε κύριοι και κυρίες σας έχει τοποθετήσει ο λαός για να τον υπηρετείτε και όχι για να καπηλεύεστε θεσμοθετημένα όργανα για να λύνετε τις διαφορές σας, προσωπικές ή πολιτικές. Απορούμε μετά ΄γιατί οι σοβαροί και άξιοι δεν ασχολούνται με τα τοπικά. Φοβούνται κ.κ. ότι θα ταυτιστούν με το βούρκο, την απραξία , την αλαζονεία, κοκ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.