Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Κατινίστικη» η ρητορική του κ. Καμπόσου

Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Κατινίστικη» η ρητορική του κ. Καμπόσου

Μάιος 09, 2017 - 18:26
4 σχόλια

Τα έργα δεν είναι κανενός, είναι των πολιτών

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διαχείριση και εκτέλεση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων είχε ένα και μοναδικό στόχο. Να μεγιστοποιήσει το διαθέσιμο προϋπολογισμό και να εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για να εκτελεστεί στην Πελοπόννησο το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων έργων όλων των εποχών.

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα δημοπρατήσει και ποιος θα επιβλέψει. Μοναδικό μας ενδιαφέρον αποτελεί η ανάπτυξη της Περιφερειακής Οικονομίας σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, με βάση τη χρηστή δημοσιονομική διαχείριση και, κυρίως, τα οφέλη που εν τέλει θα καρπωθεί ο κάθε πολίτης.

Αυτό το γιγαντιαίο πρόγραμμα που έχει κατά πολύ ξεπεράσει το 1.5 δισ. ευρώ έχει την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη. 

Ο κ. Καμπόσος, αντί να εκτιμήσει και να αξιοποιήσει στο μέγιστο τη δυνατότητα που του δώσαμε, να χρηματοδοτήσει έργα στον Δήμο του, περιφερόμενος στα κανάλια αναπτύσσει μια ιδιαίτερα κοντόφθαλμη και «κατινίστικη» ρητορική, που προσβάλει το θεσμό που εκπροσωπεί, αλλά και τους πολίτες του Δήμου του. Τον Πέτρο Τατούλη δεν τον αγγίζει.

(Δελτίο Τύπου)


4 Σχόλια

Μα βέβαια κύριε περιφερειάρχη. Ο Καμπόσος κατινιάζει. Κι αυτό φαίνεται στην αντιπαράθεση των δελτίων σας του τύπου. Στο δικό σας περισσεύει η αξιοπρέπεια λόγων και επιχειρημάτων. Και η ευγένεια ξεχειλίζει μέχρι που να μας πνίξει κι ας κινδυνεύουμε κι από τη θάλασσα, εμείς εδώ κάτω. Στο χωριό σας σας μάθανε πως οι αξιωματούχοι της αυτοδιοίκησης ξεκατινιάζονται με δελτία τύπου ή μήπως είναι η νέα μέθοδος επικοινωνίας, όταν έχετε κόψει όλες τις γέφυρες ; Από τι να περιμένει η Πελοπόννησος την σωτηρία της από τα δελτία τύπου ή από τους συντάκτες τους ;

Ο κ. δήμαρχος μήπως πρέπει να σκέπτεται τα πρόστιμα της Ε.Ε. ; Ποιος θα τα πληρώσει; Και κλάμα που έχει να πέσει!

ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.