Περιφέρεια Πελοποννήσου: Από 1η Οκτωβρίου οι εξετάσεις για οδήγηση με έναν εξεταστή

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Από 1η Οκτωβρίου οι εξετάσεις για οδήγηση με έναν εξεταστή

Σεπτέμβριος 20, 2019 - 20:03
0 σχόλια

Συνάντηση Νίκα με τα προεδρεία των σωματείων εκπαιδευτών οδηγών

Η διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με στόχο την οδική ασφάλεια και γενικότερα την εμπέδωση της κυκλοφοριακής αγωγής, περιλαμβανόταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε σήμερα Παρασκευή, στην Τρίπολη, με τα προεδρεία των σωματείων εκπαιδευτών οδηγών από όλη την Περιφέρεια.

Οι εκπαιδευτές, από κοινού με την Τροχαία και τις Π.Ε. της Περιφέρειας, θα επεξεργαστούν ένα σχέδιο για τις πιο πάνω δράσεις, το οποίο θα συζητηθεί και θα αξιολογηθεί σε νέα συνάντηση που θα γίνει με τον περιφερειάρχη,

Στην ίδια συνάντηση, παρουσία και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθού, τέθηκαν επίσης τα θέματα της ταχύτερης έκδοσης των αδειών ικανότητας οδήγησης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και θέματα που αφορούν τους εξεταστές.

Σήμερα Παρασκευή, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας υπέγραψε απόφαση με την οποία επεκτείνεται μέχρι και τις 30 Απριλίου 2020 -ξεκινώντας από την 1η του ερχόμενου Οκτωβρίου-, η δυνατότητα διενέργειας, με έναν εξεταστή, των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών, αλλά και αυτών που επεκτείνουν τις κατηγορίες της άδειας οδήγησής τους, όπως και των ηλικιωμένων που θέλουν να ανανεώσουν την ισχύ της.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.