Περιφέρεια Πελοποννήσου: Αιτήσεις μόνο από επιχειρήσεις σε περίπτωση φυσικών καταστροφών

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Αιτήσεις μόνο από επιχειρήσεις σε περίπτωση φυσικών καταστροφών

Μάρτιος 08, 2019 - 16:38
0 σχόλια

Από τη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι σε περίπτωση φυσικών καταστροφών η υπηρεσία της Περιφέρειας, δέχεται αιτήσεις μόνο από επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημιές βάση της ισχύουσας Νομοθεσίας.

Κατόπιν η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας μετά από τη συγκρότηση επιτροπών και τον έλεγχο και καταγραφή των ζημιών, αποστέλλει το πόρισμα μαζί με τις αιτήσεις των Δήμων που αφορούν κτιριακές υποδομές ανά Τοπική Κοινότητα στη ΔΑΕΦΚ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να γίνει η οριοθέτηση των περιοχών.

Μετά την έκδοση της οριοθέτησης η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποστέλλει συγκεντρωτικό πίνακα μαζί με τις αιτήσεις των επιχειρήσεων και το πόρισμα των επιτροπών στη Δ/νση χρηματοοικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών ώστε να καταβληθούν από το Υπουργείο οι αποζημιώσεις στις πληγείσες επιχειρήσεις.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.