Τατούλης

Επικαιρότητα

Latest

Πρόσκληση της Πελοπόννησος Α.Ε σε εταιρείες

Στις μέρες μας οι επιχειρήσεις, άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, οφείλουν να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Περισσότερα

Οι Les Au Revoir live στο Kallisto Lounge Bar & Bistro

Οι Les Au Revoir με ανεβασμένη διάθεση και αγαπημένες μελωδίες από το παρελθόν έρχονται την Δευτέρα 29 Ιουλίου στο Kallisto Lounge Bar & Bistro για να μας προσφέρουν μια μοναδική βραδιά.

Περισσότερα

Tρίπολη: Προβλήματα στην Λεωφόρο ΟΗΕ (pics)

Η Λεωφόρος ΟΗΕ, τμήμα του περιφερειακού δακτυλίου της πόλης, που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Κάποια από αυτά οφείλονται ακόμα στην αρχική τους κατασκευή, όπως η ορατότητα στο αρχικό τμήμα από Καλαμών ως την Αγ.

Περισσότερα

Παιδιά από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας Μαινάλου

Μια όμορφη και ιδιαίτερη μέρα σήμερα για το Μουσείο Δασικής Ιστορίας Μαινάλου. Υποδεχθήκαμε και ξεναγήσαμε παιδιά από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ...

Περισσότερα

Πώς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον ήλιο

Έφτασε το καλοκαίρι και όλοι διερωτόμαστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτούμε από τις ηλιακές ακτίνες, κάτι που υποδεικνύουν ως απολύτως απαραίτητο δερματολόγοι, ιατροί και ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA).

Περισσότερα

Δουβίκας: Να εμπιστεύονται περισσότερο οι ομάδες νέους παίκτες, όπως ο Αστέρας εμένα

Συνέντευξη στη αθλητική ιστοσελίδα sdna.gr παραχώρησε ο Τάσος Δουβίκας κάνοντας αναφορά στην προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, τη φιλοσοφία του Μπόρχα Χιμένεθ, ενώ μίλησε και για ταλέντα που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι ελληνικές ομάδες.

Περισσότερα

Διακοπή ρεύματος στην Τρίπολη

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 14/07/2019 λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Περισσότερα

Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις 2019

Εκπνέει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων.

Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 31.05.2019 (Β’ 2007) :

Περισσότερα

Τα highilights από τον αγώνα της 18ης ανάβασης Δημητσάνας-Ζυγοβιστιου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καλοκαιρινός θεσμός του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου που φέτος διεξήχθη για 18η χρονιά το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουλίου.

Περισσότερα

Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στο Πέτρινο θέατρο Δάρα

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Πέτρινο θέατρο Δάρα συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Δαραίων Κοινότητα Δάρα και ο Σύλλογος Δαραίων Αττικής.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Πέτρινο θέατρο Δάρα 26-28 Ιουλίου.

Περισσότερα

Σελίδες