Επικαιρότητα

Latest

25η Μαρτίου στη Μελιγού, 1980 (pics)

Θα γιορτάσει το πανελλήνιο την επέτειο της εθνεγερσίας μεθαύριο. Τη μεγαλύτερη εθνική γιορτή, διότι από την επανάσταση εκείνη ξεκίνησε η πάλη που έφερε ως αποτέλεσμα την ίδρυση του κράτους, του οποίου σήμερα υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε πολίτες.

Περισσότερα

Κανδήλα σημαίνει μια ψυχωμένη ποδοσφαιρική παρέα (pics)

Η Κανδήλα έβαλε στοπ στην ξέφρενη και αήττητη στον δεύτερο γύρω πορεία της Δημητσάνας υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας έπειτα από τις 23 Δεκεμβρίου όπου και πάλι η Κανδήλα την είχε κερδίσει.

Περισσότερα

Οι μαθητές του Λεωνιδίου τίμησαν τους αγωνιστές του 1821 (pics,vid)

Το πρωί της Παρασκευής 22ας Μαρτίου, μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολείων του Λεωνιδίου τίμησαν τους αγωνιστές του 1821, με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων Ηρώων και τις προτομές των Τσακώνων αγωνιστών Μανώλη Δούνια και Καπετάν Γιωργ

Περισσότερα

Μια Κυριακή αφιερωμένη στην τοπική κοινότητα Κάψια

Κυριακή ...κοντή γιορτή, μια "πραγματική" γιορτή και μάλιστα ..Πασχαλιάτικη!

Περισσότερα

Δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές: Προβάδισμα 9,2% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές καταγράφει προβάδισμα της τάξεως των 9,2 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα

Πάσχα στο χωριό

Γράφει : Γεωργία Π. Κακαρίκου.

Περισσότερα

Ο Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών τιμά τον Ιωάννη Θεοφιλόπουλο (Καραβόγιαννη)

Ο Ιωάν. Θεοφιλόπουλος (Καραβόγιαννης) πέθανε αδικημένος από την πολιτεία και φτωχός. Σκοπιμότητες και συμφέροντα σχεδόν εξαφάνισαν την μέγιστη προσφορά του στον αγώνα του ’21. Ο Σύνδεσμος μας σας καλεί με την παρουσία σας να τον τιμήσετε.

Περισσότερα

Εκδήλωση μνήμης για την Επανάσταση του 1821 από το Αρχείο Τσακωνιάς (pics)

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, το Αρχείο της Τσακωνιάς σε συνεργασία με τη Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Νότιας Κυνουρίας και την Τσακωνοπαρέα, πραγματοποίησε εκδήλωση για την επανάσταση του 1821. 

Περισσότερα

Μητσοτάκης: Να βάλουμε πολλά γκολ στο ΣΥΡΙΖΑ

Με αθλητικούς όρους μίλησε για την εκλογική μάχη των επικείμενων ευρωεκλογών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται σήμερα για μονοήμερη περιοδεία στο νησί.

Περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικών Κυλικείων στην Τρίπολη (pics,vid)

Έναρξη διήμερου Πανελληνίου Συνεδρίου Σχολικών Κυλικείων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Σελίδες