Περιφέρεια: 360.000 ευρώ για την αποκατάσταση δρόμου στο Παράλιο Άστρος

Περιφέρεια: 360.000 ευρώ για την αποκατάσταση δρόμου στο Παράλιο Άστρος

Φεβρουάριος 18, 2019 - 17:42
5 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας εισηγήθηκε στα εκτός ημερήσιας διάταξης το κατεπείγον θέμα της επισκευής δρόμου στον Ατσίγγανο στο Παράλιο Άστρος, που έχει υποστεί τεράστιες ζημιές εξαιτίας της καταστροφής που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ζορμπάς».

Ο κ. Γιαννακούρας εισηγήθηκε την άμεση εκταμίευση ποσού 360.000 ευρώ για τον συγκεκριμένο δρόμο, μαζί με την αποκατασταση της γέφυρας στον ποταμό Τάνο, η οποία κινδυνεύει να πέσει.

Το θέμα εγκρίθηκε από το Σώμα, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να επιδιορθωθεί άμεσα η γέφυρα.


5 Σχόλια

-Προεκλογικά Πυροτεχνήματα του Τατούλη μπας και σώσει την παρτίδα. -Δυστυχώς μετά από 9 χρόνια απραξίας στην Περιφέρεια, θα πέσει πολύ μαύρο Πέτρο στις εκλογές.

ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ , ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ! Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ; ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΛΛΟΣ , ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ !

O Τατούλης είναι διαχρονικός με ουσία , με παρουσία και με έργο . Άλλοι είναι φρου φρου κι αρώματα και έργο καθόλου . Τώρα αν δε βολεύει η αλήθεια αυτό είναι άλλο καπέλο .

23.50: Ας έκανες τον Ζορμπά να ρθεί 3 χρόνια πριν τις εκλογές και όχι 10 μήνες . Βλασοπαρέα των ερωτήσεων και της απραξίας την απάντηση θα την πάρετε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και θα είναι ηχηρή εκκωφαντική. Βρείτε μέρος να κρυφτείτε στις 19/5.

ark 10:06 Στις 26 Μαΐου είναι οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές μανούλααααααα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.