Πέρασε... απέναντι ο Παππάς και δεν του αρέσει

Πέρασε... απέναντι ο Παππάς και δεν του αρέσει

Μάρτιος 21, 2019 - 19:02
2 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Που λέτε, ω άνδρες Τριπολίτες, το «εδώ που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις», αν και αλήθεια σοφή και πανανθρώπινη, δεν αρέσει σε κανέναν. Και δεν αρέσει σε κανέναν διότι ουδείς φροντίζει να μην βρεθεί στη θέση που ήταν οι άλλοι πριν από αυτόν, επειδή έχει για τον εαυτό του την ιδέα ότι είναι κάτι άλλο, κάτι ντε φάκτο και ντεκλαρέ ανώτερο και πρέπει να τον προσκυνάνε όλοι.

Έτσι την πάτησε ο Νίκος Παππάς, που το «αλήτες, προδότες, πολιτικοί» που του πέταξαν στα μούτρα στη Βέροια δεν του άρεσε.

Μάλιστα, είπε ότι «αυτό είναι ένα φασιστικό σύνθημα και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν και την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και αυτό το σύνθημα».

Όταν με αυτό το σύνθημα έντυναν οι «αγανακτισμένοι» τις συγκεντρώσεις τους, ήταν δημοκρατικότατο το συγκεκριμένο σύνθημα, αγαπητέ Παππά;

Όταν με αυτό το σύνθημα και με διάφορους προπηλακισμούς οι συνιστώσες επιτίθεντον εναντίον πολιτικών του «απέναντι» χώρου, ήταν μια πράξη επαναστατική και δικαιολογημένη;

Τώρα θυμήθηκες, Νίκο μου, ότι το «αλήτες, προδότες, πολιτικοί» πρέπει να καταδικαστεί από τα κόμματα και τον πολιτικό κόσμο;

Κάτι άλλο που ξεχνά ο Νίκος Παππάς μέσα στη νεότητά του, ίσως, είναι ότι η εξουσία σε φέρνει έτσι κι αλλιώς απέναντι στον λαό.

Απ' όπου κι αν προέρχεσαι.


2 Σχόλια

Έτσι ακριβώς. Τώρα ποιός έχει φασιστικές τακτικές και ποιοί αποφασίζουν ενώ δεν έχουν ούτε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ( με "μεταγγραφές" την έχουν ) το ξέρουμε κ. Παππά.

Ο εκμαυλισμός και ο εκφυλισμός της πολιτική ξεκίνησε από τον επαίσχυντο λαϊκισμό και τον υπερβολικό ζήλο κάποιων για την δημοκρατία κάποτε , και εξελίχτηκε από τη σκύλα στη Χάρυβδη . Ο πολίτης προς τα που να γείρει και τι να ψηφίσει ; Όπως είπε κάποιος σε ερώτηση που του έκανα ν, τι είσαι εσύ ; Απάντησε το περίφημο βαράτε και μη ρωτάτε !!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.