Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 24, 2019 - 16:02
0 σχόλια

Πέντε συλλήψεις για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά χθες Σάββατο 23 Νοεμβρίου ανακοινώνει η Γενική Αστυνομ ική Διεύθυνση Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη, χθες (23.11.2019) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 28χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, την παραπάνω ποσότητα ηρωίνης, την προμηθεύτηκε ο 28χρονος από (2) ημεδαπούς, 21χρονο και 47χρονο, αντίστοιχα, οι οποίοι σήμερα (24.11.2019) το πρωί, συνελήφθησαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (23.11.2019) το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 45χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και αντικείμενα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (23.11.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 17χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.