Πέντε προσλήψεις στη ΔΕΥΑΤ

Πέντε προσλήψεις στη ΔΕΥΑΤ

Ιούλιος 28, 2016 - 14:30
0 σχόλια

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πέντε (5) ατόμων ΤΕ Διοικητικού λογιστικού, ΔΕ Χειριστή Μηχανήματος Έργου (εκσκαφέα-φορτωτή), ΔΕ Οδηγό φορτηγού και ΥΕ εργατών, για διάστημα οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.

Ηλικία: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν :

α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα απευθύνεται στην ακόλουθη διεύθυνση : Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τρίπολης (ΔΕΥΑΤ), Πλ. Νέας Δημοτικής Αγοράς Τ.Κ. 22131, Τρίπολη, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού (τηλ. Επικοινωνίας : 2710237890).

Β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση : Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τρίπολης (ΔΕΥΑΤ), Πλ. Νέας Δημοτικής Αγοράς Τ.Κ. 22131, Τρίπολη, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού (τηλ. Επικοινωνίας : 2710237890).

Προσοχή: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Τα κριτήρια κατάταξης, τα λοιπά δικαιολογητικά που θα υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες αναφέρονται λεπτομερώς στην 1664/07.08.2015 Ανακοίνωση, η οποία θα είναι αναρτημένη στην ανωτέρω διεύθυνση και στο Δημοτικό Κατάστημα Τρίπολης, καθώς και στο δικτυακό τόπο της ΔΕΥΑΤ.

Αναπόσπαστο τμήμα της εν λόγω ανακοίνωσης αποτελεί και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)»  και εφόσον απαιτείται από τα οριζόμενα στην οικεία ανακοίνωση και τα ισχύοντα στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. «Ειδικά Παραρτήματα (Α1) Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ ή/και (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα Παραρτήματα αυτά, μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή : Κεντρική σελίδα-Έντυπα αιτήσεων-Διαγωνισμών φορέων-Εποχικού (ΣΟΧ).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ΔΕΥΑΤ (Γραφείο προσωπικού), Πλ. Νέας Δημοτικής Αγοράς Τ.Κ. 22131, Τρίπολη, 2ος όροφος, και ώρες 08:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ.

Δείτε ΕΔΩ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ                                                  


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.