Πέντε παίκτες συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες

Πέντε παίκτες συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες

Μάρτιος 08, 2011 - 13:38

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Αστέρα συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν τις ποινές τους στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αναλυτικά είναι οι παρακάτω:

Ο Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, που δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με Ξάνθη και Παναθηναϊκό
Ο Σωκράτης Φυτανίδης, που δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου
Ο Αντώνης Λαδάκης, που δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ξάνθη
Ο Κώστας Φορτούνης και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, που δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό.
Στον αντίποδα, ο Μπρούνο Ουριμπάρι και ο Αντριάν Μπαστία εξέτισαν τις ποινές τους στο παιχνίδι με την Καβάλα και έχουν τεθεί πάλι κανονικά στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Την Τετάρτη θα μιλήσει ο Δερμιτζάκης στα ΜΜΕ

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου  στις 2.30 μ.μ. ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίπολη. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Σε  κλειστό χώρο η  προπόνηση

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου (5.15 μ.μ.) στην Τρίπολη και ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης δεν είχε στη διάθεση του, τους τραυματίες Καρέρα, Ματούσιακ, ενώ αντίθετα ο Ουντότζι μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης.
Η σημερινή προπόνηση λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την ευρύτερη περιοχή από την έντονη χιονόπτωση, έγινε σε κλειστό χώρο. Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (11.00 π.μ.)

 

Ειδήσεις: