Πέντε ματς αήττητος ο Αστέρας με τον ΠΑΟΚ

Πέντε ματς αήττητος ο Αστέρας με τον ΠΑΟΚ

Μάιος 24, 2015 - 11:20
0 σχόλια

301 λεπτά μετρά ο Αστέρας Τρίπολης  χωρίς να δεχθεί γκολ σε αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει ηττηθεί στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξάρτητα έδρας.

Θετική παράδοση έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τόσο μέσα στην Τρίπολη, όσο και στην Τούμπα που θα γίνει η αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των play off. Από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Θεσσαλονίκη, φάνηκε πως το έργο του "δικέφαλου" δεν θα ήταν εύκολο καθώς ο Μιλάνο στις 15 Μαρτίου 2008 είχε δώσει τη νίκη στον Αστέρα με 1-0 μέσα στην Τούμπα.

 Η νίκη στην Τούμπα ήταν για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος 2007-08 και προστέθηκε σε αυτή που είχε κάνει στον πρώτο γύρο ο Αστέρας επί του ΠΑΟΚ με 2-0, με τα γκολ των Φιλομένο (15') και Τσέζαρεκ (65'). Αυτός ο συνδυασμός έκανε τον Αστέρα Τρίπολης να πάρει στα χέρια του ένα ρεκόρ απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς έγινε η μοναδική νεοφώτιστη ομάδα που τον κέρδισε και στις δύο έδρες.

 Συνολικά έχουν διεξαχθεί δέκα αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα και τα play off στην Τούμπα, με τον Αστέρα να έχει φύγει με αποτέλεσμα στα μισά (2 νίκες-3 ισοπαλίες). Στα τελευταία πέντε ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες και στις δύο έδρες, οι «κιτρινομπλέ» είναι αήττητοι και μάλιστα στα τρία από αυτά τα ματς δεν έχει παραβιαστεί ούτε η εστία τους.

 Μετρά 301 λεπτά χωρίς να δεχθεί γκολ, με το τελευταίο να είναι στην αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη για τα play off  της σεζόν 2013-2014. Ο Στοχ ήταν αυτός που σημείωσε το τελευταίο στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης που τελείωσε με 1-1. Για την αρκαδική ομάδα είχε σκοράρει ο Μπαράλες στο 12ο λεπτό και είχε δώσει προβάδισμα στο σκορ.

 Η τελευταία ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι στις 19 Οκτωβρίου 2013 με τον Μιγκέλ Βίτορ να σκοράρει δύο φορές με κεφαλιές στην εστία του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.