Πέντε ευρώ το εισιτήριο για το Παναρκαδικός - Μανδραϊκός

Πέντε ευρώ το εισιτήριο για το Παναρκαδικός - Μανδραϊκός

Μάρτιος 04, 2015 - 14:43
1 σχόλια

Από τη διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνεται ότι μέχρι το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 ( ώρα 15.00 ) σε δύο ειδικά σημεία πώλησης θα διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ για τον αγώνα της ομάδας της Τρίπολης με το ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 ( ώρα 15.00 ) στο γήπεδο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ για το πρωτάθλημα της Γ ΄Εθνικής κατηγορίας. Τα σημεία αυτά είναι: 1) cafe D tales - πλατεία Πετρινού και 2) πρακτορείο ΟΠΑΠ Κων/νου Δήμου - πλατεία Κολοκοτρώνη.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα όλα τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ.

Μετά τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες της ομάδας της Τρίπολης ( νίκες εκτός έδρας σε Καλαμάτα, Μανωλάδα και Μυτιλήνη ) ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο της παραμονής στη Γ Εθνική κατηγορία. Η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δίνουν μια μεγάλη μάχη να  κρατήσουν ψηλά τον ιστορικό ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Στην αγάπη δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Λάθος το ταληράκι, που υποβαθμίζει ένα γνήσιο προϊόν. Οσοι αγαπάνε την ομάδα θα δώσουν 10. Το marketing "όλα 5" είναι για τους απέναντι στο νεκροταφείο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.