Πεντάρα στην πρεμιέρα του Βεργέτη στην Κύπρο (vid)

Πεντάρα στην πρεμιέρα του Βεργέτη στην Κύπρο (vid)

Σεπτέμβριος 25, 2016 - 10:05
0 σχόλια

Ιδανική πρεμιέρα για τον Στάικο Βεργέτη στο Κυπριακό πρωτάθλημα στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας η οποία επικράτησε εκτός έδρας με το επιβλητικό 1-5 της ΑΕΖ.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Νέας Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αγωνιστικές αλλά και η πρώτη του Αρκά τεχνικού με την νέα του ομάδα.

Η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη με τον Στάικο Βεργέτη να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και βέβαια από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του δείχνωντας να περνά με το "καλημέρα" την δική του φιλοσοφία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη της Νέας Σαλαμίνας ο Νασίερ Μάτσι, ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα σκοράροντας στο 24’, 48’, 63’, 78’. Το σκορ για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη είχε ανοίξη στο 12’ ο Μανώλης Σκοπελίτης ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε στο 15’ ο Πάγκαλος.

ΑΕΖ (Νικόλας Μαρτίδης): Ταουντούλ, Οζίας, Μαμμίδης, Σακελλαρίου, Κατσής, Αουρέλιο, Φελισιέν (57’ Βιγιαφάνε), Ντο Σάντος (70’ Σολωμού), Σάσι, Πάγκαλος, Πιτταράς (57’ Ρομάο).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Κούσουλος, Αντονιτς, Τσαμπούρης, Σκοπελίτης, Τσούτσουριτς (79’ Νεάγκου), Αβελάιρας, Μακρίεφ, Παύλου (59’ Πεδρίτο), Μάτσι (84’ Μάατσι), Τσίνα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑΕΖ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 24/9/16 5η αγωνιστική


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.