Πεντάρα με σκόρερ Σαλαπάτα και Αρδάμη για την Λέρνα

Πεντάρα με σκόρερ Σαλαπάτα και Αρδάμη για την Λέρνα

Νοέμβριος 14, 2017 - 19:26
0 σχόλια

Με τον Τέλη Σαλαπάτα και τον Γιώργο Αρδάμη να βρίσκουν δίχτυα η Ένωση Λέρνας συνέτριψε με 5 τον Αριστέα στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του Αργολικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα στον εν λόγω αγώνα ο γνωστός στο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό Μπάκε Κιρβαλίντζε από το περσινό του πέρασμα από το Λεωνίδιο πέτυχε χατ τρικ με τον Τέλη Σαλαπάτα και τον Γιώργο Αρδάμη να βάζουν και αυτοί το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 5-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του Τέλη Σαλαπάτα και του Γιώργου Αρδάμη στον αγωνιστικό χώρο πέρασε και ο Φίλλιπος Σαλαπάς αντικαθιστώντας στο 60ο λεπτό τον αδερφό του Τέλη στην επιστροφή στου στην ενεργό δραση.

Η Ένωση Λέρνας βρίσκεται στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας Αργολίδας με 19 βαθμούς όσους έχει και η Κορωνίς Κοιλάδα με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στο ρετιρέ του βαθμολογίας.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Αγγελόπουλος): Κατσαούνη, Γεώργας, Πίτρης, Μπόμπος, Αντωνιάδης (46’ Κ.Γκολέμης),   Διαμαντής (63’ Γάτσιος), Κιρβαλίτζε, Αρδάμης, Η.Γκολέμης, Σαλαπάτας (60’  Σαλαπάτας Φ.), Καμπιώτης (69’ Κατσίγιαννης).

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Κατσάς): Μαυρόγιαννης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακατσέλος (52’ Πίκος), Καραβίδας, Καραντζούλης- Ροκάι, Πόθος (57’ Πούλος), Παντελή (57’ Τζας), Μποζιονέλος, Μπουμπάρης, Βερβενιώτης (57’ Κοκοτός).


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.