Πεντάρα με Δουβίκα για την Εθνική Ελπίδων

Πεντάρα με Δουβίκα για την Εθνική Ελπίδων

Ιούνιος 11, 2019 - 18:10
1 σχόλια

Με επιβλητική νίκη 5-0 επί του Σαν Μαρίνο στο "Γ. Καμάρας" της Ριζούπολης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-21 η Εθνική Ομάδα των Ελπίδων.

Στο 26' ο Καμπετσής με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Ουές, στο 29' ο Παυλίδης με πλασέ ύστερα από λάθος του Τσεκέτι, στο 37' ο ίδιος παίκτης με σουτ από το ύψος του πέναλτι, στο 51' ο Βρουσάι με θαυμάσιο στοπάρισμα με το στήθος και άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 68' πάλι ο Καμπετσής με ευθύβολο σουτ ήταν οι σκόρερς της Εθνικής.

Ελλάδα: Στεργιάκης, Ουές (66' Λυρατζής), Κατράνης, Δημητρίου, Τσιγγάρας, Καμπετσής (74'  Δουβίκας), Παυλίδης, Νικολάου (66'  Γιαννούτσος), Λημνιός (66'  Βάρκας), Βρουσάι (75'  Ζωγραφάκης), Μιλόγεβιτς.

Σαν Μαρίνο: Ντε Άντζελις, Μορέτι, Ντολτσίνι, Βαλεντίνι (86'  Μπαμπόνι), Τσεκέτι, Μικελότι (67'  Πανκότι), Τομασίνι (85'  Κουαράντα), Κόντι, Λιβεράνι (67'  Ντε Άντζελις), Τσεκαρόλι (54'  Μούκιολι), Ράσκι.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.