Πεντάρα και αποθέωση για τα κορίτσια του Άρη (photos+video)

Πεντάρα και αποθέωση για τα κορίτσια του Άρη (photos+video)

Απρίλιος 19, 2015 - 20:47
0 σχόλια

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης επικρατώντας εύκολα με 5-1 του Τοξότη το απόγευμα της Κυριακής (19/4) στο Δημοτικό γήπεδο της Κάρτσοβας γνωρίζοντας την αποθέωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τα κορίτσια του Άρη που πέτυχαν 5 γκολ συνολικά ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ παίζοντας και πάλι πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Η Λαμπρινή Γεωργακοπούλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό για την ομάδα του Άρη με την συνέχεια να ανήκει και πάλι στις ‘’κιτρινόμαυρες’’  φτάνοντας αρκετές φορές κοντά στο γκολ με την τελική προσπάθεια ωστόσο να είναι ημιτελής .

Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Γιώργου Καζαντζίδη ήταν πιο αποτελεσματική δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. Η Μαρίνα Γεωργακοπούλου στο (68’, 81’) η Βελισάρη στο 54’ και η Τσίωρου στο 78’ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ από τον Τοξότη η Νεφρού στο 56’ πέτυχε το γκολ της τιμής μειώνοντας προσωρινά στο σκορ.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης τα κορίτσια του Άρη με τα γνωστά όλε, όλε προς την κερκίδα πανηγύρισαν την σπουδαία επιτυχία που κατάφεραν την εφετινή χρονιά γνωρίζοντας ασφαλώς την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Άρης Τρίπολης-Τοξότης 5-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.