Πενταπλό κομφούζιο λεωφορείων στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Πενταπλό κομφούζιο λεωφορείων στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Νοέμβριος 09, 2018 - 11:41
0 σχόλια

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον το μποτιλιάρισμα στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη. 

Η πυκνή κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και η συνύπαρξη πολλών αστικών και άλλων λεωφορείων στην κυκλική πλατεία ευθύνεται για την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Βέβαια ευθύνη έχουν και οι οδηγοί, που εγωιστικά θέλουν να γίνει το δικό τους.
Την Παρασκευή το πρωί λοιπόν και ενώ πέντε λεωφορεία βρίσκονταν επί της πλατείας, ο οδηγός του ιδιωτικού λεωφορείου πεισματικά προσπαθούσε να σταθμεύσει, ενώ ήταν κλεισμένο από δύο αστικά. 

Και ενώ δημιουργήθηκε ουρά αυτοκινήτων από πίσω και οι κόρνες έδιναν και έπαιρναν, το λευκό λεωφορείο παρέμενε ακινητοποιημένο με τα αλάρμ. 
Το πρόβλημα λύθηκε όταν ο οδηγός του αστικού που ήταν μπροστά από το ιδιωτικό λευκό λεωφορείο αποχώρησε, ανοίγοντας έτσι το πέρασμα.

Άραγε, πόσες φορές ακόμη θα δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις ωσότου ορισμένοι οδηγοί να καταλάβουν ότι οι δρόμοι δεν είναι μόνον δικοί τους και ότι θα πρέπει να σέβονται και τους άλλους;
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.