Πέναλτι στο «παραθυράκι» από τον «Κούα» (vid)

Πέναλτι στο «παραθυράκι» από τον «Κούα» (vid)

Οκτώβριος 01, 2018 - 11:08
0 σχόλια

Εντυπωσιακό, αγωνιώδες και άκρως συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Μαντινειακό και την Δόξα για την προημιτελική φάση του θεσμού που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Μεγαλόπολης στην "Ρώσικη ρουλέτα" της διαδικασίας των πέναλτι.

2-2 κανονική διάρκεια και 3-3 στην παράταση συνέθεσαν το σκηνικό μίας σπουδαίας αναμέτρησης όπου και οι δύο ομάδες απέδειξαν πως θα αποτελέσουν δύο πολύ δυνατά σύνολα μέσα στην εφετινή σεζόν.

Η διαδικασία των πέναλτι άκρως "χιτσκοχική" καθώς χρειάστηκαν 14 συνολικά χτυπήματα για να βρεθεί ο νικητής. Χτυπήματα άψογα, εξαιρετικές και πολύ ψύχραιμες εκτελέσεις με τον Δημήτρη Γιαννόπουλο (Κούα) να κλέβει την παράσταση.

Ο αμυντικός της Δόξας ανέλαβε το 6 πέναλτι της ομάδας του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο όπου δεν υπήρχε το περιθώριο του λάθους για κανέναν από τους δύο αντιπάλους κάνοντας την απόλυτη εκτέλεση.

Ο "Κούα" σημάδεψε ψηλά και έστειλε την μπάλα εκεί όπου κανείς τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να αντιδράσει παρότι στην προκειμένη περίπτωση ο κίπερ του Μαντινειακού Γιάννης Πανόπουλος έκανε εξαιρετική προσπάθεια και έπεσε στην σωστή πλευρά.

Με το βάρος της ευθύνης ο Δημήτρης Γιαννόπουλος με τεράστια ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στο 6ο πέναλτι στο παραθυράκι της εστίας του Μαντινειακού με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στην συμβολή των δοκών και στην συνέχεια να πέφτει στα δίχτυα.

Σαφώς μιλάμε για το πιο εντυπωσιακό πέναλτι από τα 14 συνολικά που είδαμε στο Δημοτική γήπεδο Κάρτσοβας με τον Δημήτρη Γιαννόπουλο να κερδίζει το χειροκρότημα της κερκίδας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Το εντυπωσιακό πέναλτι του Κουα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.