Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναρκαδικό στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα (vid)

Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναρκαδικό στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα (vid)

Ιανουάριος 14, 2019 - 18:05
2 σχόλια

Έντονα και δικαιολογημένα (όπως φαίνεται) είναι τα παράπονα των ανθρώπων του Παναρκαδικού για το μη καταλογισμό πέναλτι στην ισόπαλη με σκορ 1-1 αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας με την Ένωση Ερμιονίδας

Είναι το 87ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναρκαδικό να είναι πίσω στο σκορ και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ και φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Ένωσης Ερμιονίδας.

Ο Παναρκαδικός έχει κερδίσει κόρνερ από τα αριστερά με τον Τσιώλη η μπάλα μπαίνει στην περιοχή με τον Καρβάλιο να γυρίζει το σώμα του με φορά προς την εστία με πρόθεση να σουτάρει. Στο σουτ του Βραζιλιάνου ο αμυντικός της Ένωσης Ερμιονίδας σταμάτει ξεκάθαρα την μπάλα με το χέρι σηκώνοντας θυέλλα διαμαρτυριών των ανθρώπων του τριφυλλιού προς τον ρέφερι Σαφαρίκα ο οποίος συνέχισε το παιχνίδι χωρίς δώσει την παράβαση.

Δείτε στο βίντεο την φάση στην οποία φωνάζει ο Παναρκαδικός για το πέναλτι που δεν του δόθηκε στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναρκαδικό στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.