Πελοπόννησος: Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός (photos)

Πελοπόννησος: Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός (photos)

Μάιος 24, 2015 - 19:44
0 σχόλια

Για ακόμη μία χρονιά, ένα συναρπαστικό ταξίδι σε κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς. Στη φετινή διοργάνωση (22,23,24 Μαΐου 2015, στο Μουσείο Μπενάκη) επιλέχθηκε η  Πελοπόννησος ως Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός  2015.

Για πρώτη φορά, και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρουσιάζεται στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του Μουσείου Μπενάκη, ένα αντιπροσωπευτικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάδειξης και προβολής του συναρπαστικού οικοσυστήματος γεύσεων και πολιτισμού της Πελοποννήσου με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων και φορέων ανάδειξης της γεύσης, του πολιτισμού και της καινοτομίας, της περιοχής.

Το μεγάλο αφιέρωμα των Ημερών Γαστρονομίας στην Πελοπόννησο, πλαισιώνεται από ένα ευρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων όπως εκδηλώσεις γευστικών δοκιμών και live cooking sessions από διάσημους chefs, εκθέσεις παραγωγών, θεματικές εκδηλώσεις για τις κοινότητες της γεύσης, εικαστικές εκθέσεις, καινοτόμες πρωτοβουλίες και επιχειρηματικές ιδέες, συναρπαστικές διαδρομές γαστρονομικού τουρισμού επιτυχημένα μοντέλα συνέργειας, δικτύωσης και εξαγωγών, συζητήσεις και ομιλίες για την διαλεκτική σχέση γαστρονομίας και τέχνης.

Από το vlaxerna.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.