Πελοπόννησος EXPO: Δυναμικό «πάρων» και φέτος για τους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου (vid)

Πελοπόννησος EXPO: Δυναμικό «πάρων» και φέτος για τους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου (vid)

Σεπτέμβριος 12, 2019 - 10:20
2 σχόλια

Οι πύλες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγουν ξανά στις 13 Νοεμβρίου 2019 στην Τρίπολη

Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ΜΜΕ οι εκπρόσωποι των  Επιμελητήριων Αργολίδος, Αρκαδίας Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και  ο εκπρόσωπος της ΑLFA EXPO Άγγελος Καραμπίκαςπαραχώρησαν συνέντευξη Τύπου απευθύνοντάς κάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοπονήσου και στους επισκέπτες, έτσι ώστε να βρεθούν από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019, στις άρτια διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.

Ο οικοδεσπότης της φετινής εκδήλωσης κ. Γιάννης Τρουπής πρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας αφού ευχαρίστησε τους προεδρους και τις διοικήσεις των επιμελητηρίων για την αγαστή συνεργασία που προσφέρουν είπε.

Η έκθεση θα είναι δυναμική και αν μη τι άλλο θα είναι ίδια επιτυχημένη με τις προηγούμενες

Η Πελοπόννησος Expo καθιερώνεται ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλη την χώρα, τη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων.

Η έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Στην Πελοπόννησο Expo ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί την Πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή «Παραδοσιακό Παντοπωλείο» το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.

Η θεματολογία της Έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.

Έτσι εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Έκθεση Πελοπόννησος Expo η οποία είναι η καταλληλότερη διοργάνωση για να προβληθείτε με το κόστος ενοικίασης ανά τ.μ. για εσωτερικό περίπτερο να είναι στα 29 ευρώ ανά τμ πλέον Φ.Π.Α.

Τρόφιμα – Ποτά
Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός - Δόμηση
Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές  Μορφές Ενέργειας
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ

Επισκεφθείτε το peloponnisosexpo.gr  για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την AlfaExpo

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του οικοδεσπότη της έκθεσης κ. Γιάννη Τρουπή Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, του  Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλη Ξυγκώρου, του κ.  Παναρίτη Ιωάννη Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας, του κ. Φώτιου Δαμούλου Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Επίσης μίλησαν ο κ. Τηλιγάδας Αριστείδης Αντιπρόεδρος  Επιμελητηρίου Αχαϊας, ο διευθυντής του επιμελητήριου Ηλείας , Γιάννης Αντωνόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΑLFA EXPO Άγγελος Καραμπίκας.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το επιχειρηματικό πνεύμα της Πελοποννήσου χτυπάει στην Τρίπολη


2 Σχόλια

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ .... ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ . ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧPO .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.