Peloponessus Tennis Masters από τον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Peloponessus Tennis Masters από τον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Μάιος 03, 2015 - 10:34
0 σχόλια

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ο όμιλος αντισφαίρισης Καλαμάτας και το Athlisis Tennis Club ανακοινώνουν την διοργάνωση του τουρνουά τένις με την επωνυμία " Peloponessus Tennis Masters " με prize money για τον/την πρώτο/η νικητή/τρια.

Το Peloponessus Tennis Masters θα αποτελεί το τελευταίο τουρνουά μιας σειράς τουρνουά, τα οποία ήδη διεξάγονται (Παπαφλέσσεια – Athlisis Cup – Κολοκοτρώνεια) μέσα στην χρονιά. Οι αθλητές θα μαζεύουν βαθμούς από τα συγκεκριμένα τουρνουά με στόχο την είσοδό τους στο Peloponessus Tennis Masters. Την αυλαία θα ανοίγουν τα Παπαφλέσσεια (ΟΑ Καλαμάτας), θα ακολουθεί το Athlisis Cup (Athlisis Tennis Club) και η χρόνια των tour θα κλείνει με τα Κολοκοτρώνεια (ΑΕΚ Τρίπολης).

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά του Peloponessus Tennis Masters θα έχουν μόνο οι 8 πρώτοι άνδρες και γυναίκες των επιμέρους open.
Λεπτομέρειες και προκήρυξη σε λίγες μέρες από την οργανωτική επιτροπή των ομίλων.
‪#‎PeloponessusTennisMasters ‪#‎AthlisisTennisClub ‪#‎kalamatatennis ‪#‎tennisaektripolis

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.