Πέφτει αυλαία στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας

Πέφτει αυλαία στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας

Μάρτιος 29, 2019 - 17:11
5 σχόλια

Με την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ Τρίπολης και τον Πανιώνιο να βρίσκονται μια ανάσα από την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ Τρίπολης χρειάζεται έναν βαθμό κόντρα στην Νεστάνη την τελευταία αγωνιστική για να πάρει και το πρωτάθλημα ενώ από την άλλη ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης που είναι ισόβαθμος με την Δημητσάνα αλλά έχει το πλεονέκτημα από τα μεταξύ τους παιχνίδια με νίκη επί της ΑΕ Μαρίου ολοκληρώνει την σεζόν στην δεύτερη προνομιούχο θέση.

Η Δημητσάνα που φιλοξενεί τον Ηρακλή ελπίζει σε στραβοπάτημα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης για να πάει αυτή την άνοδο στην Α' Αρκαδίας σε μια τελευταία αγωνιστική γεμάτη  ενδιαφέρον.

Στο άλλο παιχνίδι της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής η Κανδήλα υποδέχεται τον Αχιλλέα ενώ το Κορύθιο θα πάρει άνευ αγώνα τους βαθμούς ελέω Παγγορτυνιακού που είναι στο πρόγραμμα.
 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Μιση ομαδα θα παει το Μαρι και ετσι ο Πανιωνιος θα κερδισει πολυ ευκολα και η Δημητσανα του χρονου παλι β τοπικο δε πειραζει θα τα πουμε του χρονου Δημητσανα ειχατε σηκωσει πολυ το κεφαλι!!!!

Του χρόνου φίλε που θα τι φας στα αυτιά από τι Διμιτσανα δεν θα Μίλας...με ομάδα που έγινε δυνατή το Γενάρη μια χαρά τους χόρεψε του χρόνου θα το πάρει χωρίς αντίπαλο!!!

Να χαίρεστε για φέτος γιατί του χρόνου θα το πάρει τρένο η Διμιτσανα.... φέτος πήγε να το πάρει με μεταγραφές τελευταίας στιγμής του χρόνου δεν θα υπάρχει αντίπαλος!!!

εσυ φιλε απο δημητσανα μην ξεχνας του χρονου θα εχεις και αλλες ομαδες να αντιμετωπισης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.