ΠΕΔ Πελοποννήσου: Συνεχίζει ο Καμπόσος στην Προεδρία

ΠΕΔ Πελοποννήσου: Συνεχίζει ο Καμπόσος στην Προεδρία

Νοέμβριος 18, 2019 - 19:00
0 σχόλια

Τη  Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου. (δείτε ΕΔΩ)

Τα με θέματα  ημερήσιας διάταξης μετά την διαπίστωση απαρτίας ήταν η εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής, εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου και εκλογή Εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), τέλος η εκλογή Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Μετά το πέρας της συνέλευσης έγιναν οι εκλογές και τα αποτελέσματα έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Από τα 118 μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία 75 επέλεξαν την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Αυτοδιοικητική Κίνηση» του Δημήτρη Καμπόσου.

Τα 21 μέλη επέλεξαν την παράταξη «Αυτοδιοικητική Κίνηση» του κ. Χρόνη στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Βόσνος και Γιαννόπουλος Γιάννης.

Τέλος η παράταξη «Ανεξάρτηση Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία με τον κ. Βαλιώτη έλαβε 21 ψήφους.

Ο κ. Σμυρνιώτης Γιάννης εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς εκπρόσωπος στην ΚΕΔΕ με την παράταξη του κ. Καμπόσου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.