Παύση καθηκόντων για τον δήμαρχο ζητεί ο Σμυρνιώτης

Παύση καθηκόντων για τον δήμαρχο ζητεί ο Σμυρνιώτης

Ιούνιος 09, 2016 - 20:51
18 σχόλια

Παυλής: Δεν έχω πάρει χρήματα και αυτό αποδεικνύεται

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σμυρνιώτης απηύθυνε ερώτηση προς τον δήμαρχο κ. Δ. Παυλή τι συμβαίνει με τον πολίτη ο οποίος κατηγόρησε τον δήμαρχο της Τρίπολης για οικονομικά και προσωπικά του θέματα και επεσήμανε ότι ο Τύπος εγκαλεί εκτός από τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, πράγμα που πρέπει να διευθετηθεί, όπως επεσήμανε, διότι χάνεται το κύρος του Σώματος.

Ώσπου να διευθετηθεί το θέμα, να μην ασκεί τα καθήκοντά του ο κ. Παυλής, ζήτησε, τέλος, ο κ. Σμυρνιώτης.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, απαντώντας στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, είπε:

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία να κυλήσουν ομαλά τα χρόνια της θητέιας μου. Το θέμα αυτό», είπε για τις διαφορές του με τον πολίτη που έφθασαν ως το Δημοτικό Συμβούλιο, «έχει δημοσιευθεί και στα blog και όχι μόνο στα έντυπα. Ξέρω καλά τι εξυπηρετούν», επεσήμανε.

«Για αυτή την ιστορία τοποθετήθηκα μία και μοναδική φορά. Αυτή αφορά μια σχέση που εμένα με έχει ακουμπήσει, αλλά δεν έχει σχέση με μένα. Βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και δεν μπορώ να πω πολλά για το θέμα. Όταν θα πρέπει να κατατεθούν τα στοιχεία θα δείτε περίτρανα ποια είναι η αλήθεια.

Αν ο Παυλής δεν ήταν δήμαρχος δεν θα γίνονταν κάτι τέτοιο

Ακολούθως, επεσήμανε ότι το θέμα θα κλείσει δικαστικά πολύ γρήγορα και υπογράμμισε: «Το ποιος είναι ο καθένας μας, έχουμε δώσει δείγματα 40 χρονια τώρα. Αν θέλουν να μας πουν κάτι, δεν ξέρω. Δεν κατηγορούμαι ότι ενδεχομένως διασπάθισα δημόσιο χρήμα».

Οι δύο τρεις κατηγορίες, είπε ο κ Παυλής, δεν αφορούν χρήματα ή συναλλαγές που έχουν σχέση με τον Δήμο ή τη θεσμική του θέση, και δήλωσε:

Δεν έχω πάρει χρήματα και αυτό αποδεικνύεται.

Ακολούθως, είπε ότι αναμένει να δει τι θα πουν, όταν αποδειχθούν όλα αυτά, εκείνοι που έχουν σκοπιμότητες.
Στη συνέχεια, τόνισε ότι τα θέματα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τον Δήμο και είπε με νόημα: «Εμένα με έστειλε στον εισαγγελέα κάποιος με τον τρόπο που ήθελε αυτός» προσθέτοντας:

Να δούμε τώρα που θα πάνε άλλοι για κακοδιαχείριση δημόσιου χρήματος και είναι παρόντες εδώ μέσα!

«Αυτό στο οποίο αναφέρομαι, παρ' ότι έχει να κάνει με τον Δήμο, δεν το λέω επειδή είναι δουλειά της Δικαιοσύνης. Εγώ τα πορίσματα τα έχω εδώ και δεν αφορούν στην ΚΕΔΗΤ, αλλά άλλα πράγματα τα οποία έχουν βγει από έλεγχο. Κάποιοι άλλοι πρέπει να αγωνιούν.»

Τέλος, ο κ. Παυλής είπε ότι σε επόμενες συνεδριάσεις θα αποκαλύψει σκάνδαλα διασπάθισης δημόσιου χρήματος από προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΤ.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

Ροκανίζει τον χρόνο της θητείας του αναμασώντας το ίδιο παραμύθι με αυτό της ΚΕΔΗΤ, το πόρισμα για την οποία ακόμη το περιμένουμε. <<Δεν μπορεί να πει τίποτα γιατί βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης......όταν θα κατατεθούν τα στοιχεία θα δείτε περίτρανα ποια είναι η αλήθεια.......>>. Στο καπάκι απειλεί, ότι σε επόμενες συνεδριάσεις θα αποκαλύψει σκάνδαλα διασπάθισης δημόσιου χρήματος από προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΤ. Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει και αποτελεί μαζί με την κουστωδία του ντροπή για τον Δήμο της Τρίπολης

Σμυρνιωτη σε καταλαβαίνουν...ειναι δύσκολο οταν έρχεται το τέλος!!! Άντε γεια εκει το παρεάκι Σμυρνιωτης κ ΣΙΑ!! ΤΕΛΟΣ.......

Απορώ με το μέγεθος της απύθμενης βλακείας (αν μπορεί βέβαια να έχει μέγεθος η απύθμενη βλακεία) ορισμένων σχολιαστών, π.χ. Anonymous Παρ, 10/06/2016 - 01:28, που εξακολουθούν και αβαντάρουν και να επιδοκιμάζουν έναν δήμαρχο που, μετά από δύο χρόνια θητείας, έχει διαλύσει μια ολόκληρη πόλη και που, μέχρι να ξεκουμπιστεί, δεν θα αφήσει ούτε κολυμπηθρόξυλο...Μου είναι αδύνατο να καταλάβω τι σκ@τ@ έχουν στο μυαλό τους και τι ουσίες πίνουν για να σκέφτονται έτσι...Πέρα από το πού πρόσκειται κομματικά ο καθένας, εδώ έχουμε ασυναγώνιστα επίπεδα βλακείας, που σπάνε όλα τα κοντέρ! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΡΕΕΕΕΕΕ;

anonymous 7.44 ενω ο αλλος ο γιαννακης την ειχε φτιαξει ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολοι το ιδιο καλοι ειναι ...................για τους δικους τους ανθρωπους και τη τσεπη τους..............και με την ευκαιρια γιαννακη ειναι πολλα ακομα τα 3.5 χρονια? ΥΓ τα ιδια θα ελεγα-πω και για το μητσο οταν ερθει η ωρα του ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ και για τον απλο τριπολιτσιωτη ΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΡΕΧΕΙ ας στα διαλα ολοι σας ...............

Τελικά όσοι απομείνατε δίπλα στο Μήτσο έχετε μεγάλη πλάκα. Εδώ μάλλον θα χρειστεί Εισαγγελέας πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για τα "κατορθώματά" σας και σεις το "βιολί" σας!!!

anonymos tou 17.00 ειμαι ο ανωνυμος του 9.15 να παει ο εισαγγελεας στο μητσο θα το χαρω ,αλλα να παει και στο γιαννακη για αυτα που ειχε κανει και σου μιλαω απο προσωπικη υποθεση και με χαρτια στο χερι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να τους μπουζουριασει ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ γιατι αλλιως πως ειπα και πιο πανω ο καθενας θα φτιαχνει τον εαυτο του και τους δικους του,και εδω στα media οι υποστηριχτες θα τα χωνουν ο ενας στον αλλον ..........................ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!καλοι ειναι ολοι τους..............ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ βεβαια για εμας τους απλους δημοτες ,ποιος νοιαζετε !!!!!!!!!

Όταν ακούς ανθρώπους και μάλιστα νέους να πιπιλίζουν ακόμη και σήμερα την ίδια καραμέλλα που τους είχε δώσει ο Μήτσος πριν τις εκλογές και να λένε ότι ο Σμυρνιώτης το μόνο που έκανε ήταν ότι εφάρμοσε τις έτοιμες μελέτες που υπήρχαν από την δημαρχία του Κοτσιάνη τι περιμένεις? Με τέτοια μυαλά πως να πάει μπροστά αυτή η έρμη η πόλη?

@anonynos Παρ, 10/06/2016 - 09:15...Μπορώ να πω ότι τα επιχειρήματά σου είναι αποστομωτικά και αποτελούν ηχηρό κόλαφο στην καθεστηκυία τάξη πραγμάτων...Έχω μείνει άφωνος από την ευφράδεια λόγου σου και από την ανεπανάληπτη ευχέρεια που διαθέτεις στην γραφή...Απορώ πώς ένας φωστήρας σαν και σένα καταδέχεται να συνομιλήσει με κοινούς θνητούς σαν και μας...Πραγματικά σε ζηλεύουμε και θέλουμε να σου μοιάσουμε...Δεν είναι τυχαίο που ψήφισες τον Παυλή...Έπρεπε κάποτε να αρχίσει να παίρνει την κατρακύλα η πόλη, βρε αδερφέ! Να μην υπήρχε ένας χριστιανός να την διαλύσει; Τί στην ευχή;

Σου είπε κανένας ότι ψήφισα Παυλή; Τι αιτοπουλο είσαι συ βρε.....βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε φωστηρα , αλλα έτσι όπως έγραψα και πριν,εσείς γράφετε ο ένας για τον αλλο,αντίπαλα στρατόπεδα......αρε στόκο ,να πάω στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω το Γιαννάκη βρε για πάει μπροστά η πόλη !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.