Παυλής: Θέατρο του παράλογου η συμπεριφορά της Τουρκίας στη χώρα μας (vid)

Παυλής: Θέατρο του παράλογου η συμπεριφορά της Τουρκίας στη χώρα μας (vid)

Φεβρουάριος 20, 2018 - 14:24
5 σχόλια

Το δικό του πολιτικό σχόλιο θέλησε να κάνει ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής για τη συμπεριφορά της Τουρκίας προς τη χώρα μας, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για τη φιλοξενία προσφύγων στην Τρίπολη.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλής άφησε να εννοηθεί ότι η στάση που έχει η γείτονα χώρα όσον αφορά στους πρόσφυγες ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στη συνέχιση του προγράμματος για τη φιλοξενία προσφύγων στην Ελλάδα.

Το θέατρο του παραλόγου η συμπεριφορά της Τουρκίας προς τη χώρα μας

«Είναι αλλοπρόσαλλοι και δεν μπορείς να εμπιστευτείς την πολιτική τους ηγεσία, ενδεχομένως να έχουμε θέματα με εισροή ανθρώπων από την Τουρκία προς τη χώρα μας.  

Υπάρχει μια συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά δεν ξέρουμε αν αυτή θα την διατηρήσουν».

Σημείωσε ότι η Τουρκία αντιμετωπίζει αλλά θέματα και αυτά θα τα χρησιμοοποιήσει ως  όπλο εις βάρος της Ευρώπης και της χώρας μας.

Ευχή είναι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αλλά είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί το πρόγραμμα αν δεν λυθούν άλλου είδους θέματα

Έφ.Κ
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής: Θέατρο του παράλογου η συμπεριφορά της Τουρκίας στη χώρα μας


5 Σχόλια

Και εσυ στην υπηρεσια της τουρκιας μια χαρα σου στελνουν λαθρο και εσυ τους φιλοξενεις.

Τα μυστικα κονδυλια απο τη γραμματεια διεθνων οικονομικων σχεσεων τα διαχειριζεται ο Τσιπρας Γ Δημαρχε..Απο τις πολλες συμβασεις που λες οτι θα υπογραψεις τον επομενο καιρο ο Κοτζιας σκεφτεται να προτεινει η Διεθνης Συμβαση με τα Σκοπια να υπογραφει στη Λαγοπατης..

Είπε ο μεγάλος πολιτικός άνδρας της χώρας...Τράβα τώρα να τσακίσεις καμια γουρνοπούλα...

Δουλίτσες - δουλιτσες, κάνουν όλοι. Διαχειρίζονται την καταστροφή της πατρίδας - την μιζέρια του Έλληνα για να φάνε όσα κονδύλια προλάβουν..................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.