Παυλής: Θα υπάρξει μέριμνα για την ανακούφιση των πληγέντων στην Τρίπολη

Παυλής: Θα υπάρξει μέριμνα για την ανακούφιση των πληγέντων στην Τρίπολη

Ιούλιος 01, 2016 - 11:41
0 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Πέμπτη 30 Ιουνίου, συζητήθηκαν εκτενώς, παρουσία των προέδρων, οι μεγάλες καταστροφές στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης από την πρόσφατη θεομηνία.

 Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μπάκος Χρήστος σε τοποθέτησή του πρότεινε στο Σώμα να λάβει τέτοια μέτρα τα οποία θα ανακουφίσουν τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες. Μερικές από τις προτάσεις του αφορούν στα δημοτικά τέλη. Όπως είπε, προκειμένου να ανακουφιστούν οι οπλίτες, θα μπορούσαν να πληρώσουν μόνο το πάγιο ή ένα πολύ μικρό ποσό ή να απαλαγούν εντελώς.

 Ο κ. Παυλής απάντησε ότι η δημοτική αρχή όταν τα πράγματα γίνουν πιο εύκολα και όταν ο Δήμος μπει ξανά σε μια σειρά, θα κάνει μια σύσκεψη στην οποία θα καλέσει τους προέδρους των χωριών και θα ακούσει τις δικές τους απόψεις για να λάβουν μέτρα να ανακουφίσουν τους πληγέντες που έχουν καταστραφεί από τις άνευ προηγουμένου πλημμύρες του Σαββάτου 25 Ιουνίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.