Παυλής: Θα αναβαθμίσουμε την περιοχή Φιλικών (photos+video)

Παυλής: Θα αναβαθμίσουμε την περιοχή Φιλικών (photos+video)

Μάιος 26, 2015 - 13:33
5 σχόλια

Την Τρίτη 26 Μαΐου ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής πραγματοποίησε αυτοψία στα υπό εξέλιξη έργα στην περιοχή των Φιλικών, η οποία, σύμφωνα με τον δήμαρχο, είχε εγκαταλειφθεί πλήρως. Σημειωτέον ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν σύντομα.

Ο κ. Αναστάσιος Κεχαγιάς, μηχανικός και εργολάβος του έργου,μίλησε για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης. Ξήλωσαν τον παλιό δρόμο,έχει πέσει άσφαλτος και θα ολοκληρωθεί ο δρόμος. Όπως είπε, αν προλάβουν, θα συνεχίσουν και τις εργασίες στην οδό Πετμεζά,η οποία είναι κάθετος στην 11ου Συντάγματος. Μάλιστα, ανέφερε ότι έγινε κάποιαδ ιαπλάτυνση,ενώ είναι ετοιμοπαράδοτο και το νηπιαγωγείο.

«Η περιοχή  των Φιλικών έχει εγκαταλειφθεί πλήρως»,ανέφερε ο δήμαρχος, εκφράζοντας και την απορία πώς οι κάτοικοι μπορούν και επιβιώνουν σε μια περιοχή η οποία υποτίθεται ότι είναι κομμάτι της Τρίπολης, αλλά η εικόνα της είναι πλήρως απογοητευτική.

Μίλησε για το 4ο Νηπιαγωγείο το οποίο παραδίδεται σε λίγες μέρες και από τη νέα χρόνια θα φιλοξενήσει τους μαθητές οι οποίοι στεγάζονται σε κοντέινερ στην Αγίου Τρύφωνος. «Τα  έργα αυτά ήταν αναγκαία να γίνουν για να αναβαθμιστεί η περιοχή στην οποία υπάρχουν σχολές μονάδες», είπε.

Θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας προς τους συμπολίτες της συγκεκριμένης περιοχής, ό,τι εισφορά υπάρξει από την ένταξη του σχεδίου πόλης της περιοχής θα πέσει σε αυτή την περιοχή, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας

Επίσης, ο δήμαρχος μίλησε και για κάποιες άλλες παρεμβάσεις οι οποίες θα γίνουν και θα αφορούν πεζοδρόμια, αλλά και άλλες μικροπαρεμβάσεις.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής: Θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας για την αναβάθμιση των Φιλικών


5 Σχόλια

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΗΤΣΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...... ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ?? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Ακόμα και τώρα μιλάς για τα έργα του Σμυρνιώτη (αυτά που καταδέχτηκες να συνεχίσεις φυσικά !!!!) Αλήθεια με τις αναλήψεις τις ΚΕΔΗΤ ποιες ***

Αν συνεργαστει ο Δημαρχος με το Συλλογο Φιλικων που ειναι δραστηριος,θα γινουν σιγουρα ωραία πραγματα.

Το 4ο Νηπιαγωγείο δεν είναι ένα από τα τρία σχολεία που σχεδιάστηκαν, εντάχθηκαν, δημοπρατήθηκαν και ξεκίνησαν οι εργασίες όταν ήταν ο Καλτεζιώτης υπεύθυνος; Αυτό θα μας παρουσιάσει ο Παυλής για έργο του; Ελπίζω στα εγκαίνια να δώσει τα εύσημα εκεί που πρέπει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.