Παυλής: Λυπάμαι για το επίπεδο που διαθέτουμε ως δημότες Τρίπολης (vid)

Παυλής: Λυπάμαι για το επίπεδο που διαθέτουμε ως δημότες Τρίπολης (vid)

Αύγουστος 27, 2015 - 12:20
11 σχόλια

Οι δολιοφθορές που προκάλεσαν άγνωστοι μέσα στη νύχτα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης αποτέλεσαν την αφορμή ο δήμαρχος Τρίπολης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 27 Αυγούστου να αναφερθεί στις πολλές και συχνές καταστροφές που ταλανίζουν την πόλη της Τρίπολης αλλά και τον Δήμο συνολικά.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι, όπως ανέφερε ο κ. Καραλής, πρόεδρος του ΝΠΔΔ, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο του κολυμβητηρίου –το οποίο, σημειωτέον, βρίσκεται στο στάδιο των επισκευών και των βελτιωτικών εργασιών ήδη από τις 20 Ιουλίου-, άγνωστοι γέμισαν τη μικρή πισίνα νέφτι και χρώματα, στρώματα και σίδερα, ενώ στα αποδυτήρια και στους κλειστούς χώρους άδειασαν πυροσβεστήρες. Δείτε ΕΔΩ

Όπως ανέφερε ο κ. Παυλής  χώροι οι οποίοι έχουν βανδαλιστεί είναι τα σπήλαια του Κάψια και ο Βιολογικός Καθαρισμός στην περιοχή της ΒΙΠΕ. Επίσης στην Τρίπολη άγνωστοι είτε καίνε καθημερινά 10 κάδους είτε καταστρέφουν δημόσια περιουσία. Ακόμη, αναφέρθηκε και στις φθορές των μαρμάρων του Μαλλιαροπουλείου θεάτρου, που πέφτουν θύματα αγνώστων.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι δεν πίστευε ποτέ και δεν περίμενε να ανοίξουν άγνωστοι το κολυμβητήριο και να αδειάσουν νέφτι και χρώματα στη μικρή πισίνα.

Μας βάζουν σε σκέψεις με ποια αυστηρότητα θα γίνονται οι χρήσεις των δημόσιων κτιρίων και υπηρεσιών

Και ανακοίνωσε ότι ο Δήμος θα προχωρήσει στην τοποθέτηση καμερών παντού, ενώ εκτίμησε ότι οι ζημιές ανέρχονται σε 40.000 ευρώ. Επίσης, όπως είπε, οι άγνωστοι βάνδαλοι διέλυσαν και την καταβόθρα.

Όπως είπε, δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίον κάποιος θα πάει και θα ρίξει χημικά μέσα στην πισίνα και έκανε λόγο για ασύλληπτα για τον ίδιο γεγονότα.

Ακόμη, ο κ. Παυλής ανακοίνωσε ότι ο Δήμος προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων και επεσήμανε: «Θα μπουν παντού κάμερες οι οποίες δεν θα είναι εμφανείς. Ήδη σε μερικά σημεία έχουν τοποθετηθεί.

Το δυστύχημα είναι ότι όλοι αυτές οι καταστροφές έχουν γίνει από συμπολίτες, τόνισε ο κ. Παυλής.

«Λυπάμαι για ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, για τις συμπεριφορές κάποιων, αλλά δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνουν καταστροφές», διεμήνυσε.

Ο κ. Παυλής έκλεισε τη συνέντευξή του με τη φράση που είχε πει στην αρχή, δείχνοντας τη βαθιά απογοήτευσή του για όλες αυτές τις καταστροφές που ζημιώνουν όχι μόνο την εικόνα της πόλης, αλλά και την τσέπη των δημοτών της: «Λυπάμαι για το επίπεδο που διαθέτουμε ως δημότες Τρίπολης», είπε…

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής: Λυπάμαι για το επίπεδο που διαθέτουμε ως δημότες Τρίπολης


11 Σχόλια

Να κινητοποιηθουμε εμεις οι πολιτες. Να εχουμε το νου μας. Να επεμβαινουμε σε καθε αλητεια που βλεπουμε. Εδω τζιπ χτυπησε παιδακι μερα μεσημερι και κανεις δεν πηρε εστω ενα ανωνυμο τηλεφωνο στο 100.

«Παυλής: Λυπάμαι για το επίπεδο που διαθέτουμε ως δημότες Τρίπολης...Μέχρι και δήμαρχο με εξέλεξαν...Aς πρόσεχαν...», θα μπορούσε να πει, σε μια ύστατη - έστω - προσπάθεια αυτοκριτικής...

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει... Ποιοι ειναι?! Ποιοι δεν θέλουν να πετύχει ο Παυλης? ποιους ενοχλεί το οποίο έργο κανει ο Παυλης! Ε?? μετρημένοι στα δάκτυλά ειναι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι... Εμ κυρία μου!!!

Νομίζω,σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος,κάποιοι ψάχνουν γιά δουλειά. Κάποιοι πιθανότατα επιδιώκουν να "αναλάβουν" την ..... ασφάλειά μας. Ένα πράμα σαν την κόκα κόλα ας πούμε...... Αφου σε διψάσει με τη σχετική διαφημιση, μετα την πίνεις και σε ξεδιψάει......!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!!!!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;;;;;;;;;;;;ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η΄ΜΗΧΑΝΗ Η΄ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;

Η δολιοφθορά στο κολυμβητήριο -έργο αγνώστων - πλήττει εμμέσως όλους όσους πληρώνουν δημ. φόρο, και άμεσα όσους πρόκειται να αθληθούν εκεί. Το αίσχος με τα τραπεζοκαθίσματα σε στοές πλατείες πεζοδρόμους - έργο δημ. αρχής δια της ανοχής - πλήττει τους πάντες που διέρχονται ή επιθυμούν να διέλθουν. Τακτοποιείστε πρώτα το μείζον με τους γνωστούς δράστες, γιατί νομίζω ότι για λύπηση είναι το επίπεδο που διαθέτει η ΕΚΑΣΤΟΤΕ δημοτική αρχή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.