Παυλής: Κατά παραγγελία οι μετρήσεις ακτινοβολιών από τα Πανεπιστήμια (ηχ)

Παυλής: Κατά παραγγελία οι μετρήσεις ακτινοβολιών από τα Πανεπιστήμια (ηχ)

Οκτώβριος 30, 2017 - 19:15
5 σχόλια

Με άκρα μυστικότητα θα γίνουν οι μετρήσεις ακτινοβολίας κεραιών στην Τρίπολη

Για τις μετρήσεις που θα γίνουν σε όλα τα σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Τρίπολη μίλησε ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης.

Όπως τόνισε επανειλημμένως, οι έλεγχοι αυτοί θα γίνουν σε χρόνους που θα αποφασίσει ο Δήμος, και σε ώρες και σε μέρες. Οι μετρήσεις αυτές θα γίνουν από πιστοποιημένη εταιρία, η οποία θα παραδώσει τα στοιχεία, προκειμένου ο Δήμος να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους.

Εάν και εφόσον υπάρχουν προβλήματα, θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία όσον αφορά στην «καθαίρεση κεραιών», όπως ακριβώς είπε και τόνισε ο κ. Παυλής.
Ο δήμαρχος ζήτησε την άδεια του δημοτικού συμβουλίου για να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν εκτός των όσων ανακοινώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ και άλλα που θα γίνουν, και άλλες ενέργειες, όπως υπογράμμισε, τις οποίες ήδη έχει δρομολογήσει σε συνεργασία με τρία Πανεπιστήμια, προκειμένου να γίνουν όλοι οι έλεγχοι τους οποίους δεν θα γνωρίζει κανείς.

Οι εταιρίες κινητές τηλεφωνίας είναι χορηγοί και στα Πανεπιστήμια και στα εργαστήρια και παντού και βγαίνουν πολλές φορές κατά παραγγελία οι μετρήσεις

Ως παράδοξο κατήγγελλε ο δήμαρχος το γεγονός ότι ενώ οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό τους από το Πανεπιστήμιο, και ενημερώθηκαν ότι θα γίνουν οι μετρήσεις. «Ποιος ασχολήθηκε και ποιος έδωσε το τηλέφωνο, προκειμένου να έρθουν να κάνουν κατά παραγγελία μετρήσεις;» αναρωτήθηκε.

«Σε κάθε περίπτωση θα γίνουν παντού μετρήσεις σε χρόνους που δεν θα καταλαβαίνει κανείς τίποτα, καθώς είναι πλέον γνωστό ότι οι εντάσεις αυξομειώνονται ηλεκτρονικά με moduler».
Δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε ορίζει η νομοθεσία, αν τηρείται.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Με άκρα μυστικότητα θα γίνουν οι μετρήσεις ακτινοβολίας κεραιών στην Τρίπολη


5 Σχόλια

Σεχιωτες στα κρεβάτια σας θα το φτιασσσσει ο Δήμαρχος τωρα. Ποιο ευκολα θα κατέβει η καμπανα τις αγιας Βαρβάρας παρα η κεραια τελικα. Καλυνηχτα κύριοι ο αγωνας ηταν ηδη προδομένος.

Δηλαδή ο Δήμαρχος μας λέει ότι η μέτρηση του Ε.Μ.Π. είναι ΑΠΑΤΗ. Ότι τα έχει βρει με την εταιρεία και πάνε για μετρήσεις σε συνεννόηση μαζί τους, σε προκαθορισμένες ώρες που έχουν κατεβάσει την ένταση. Όλα αυτά μήπως και πάρει κανένα ψήφο στο Σέχι γιατί πλησιάζουμε σιγά σιγά σε εκλογές. Είναι η χειρότερη δημοτική αρχή που έχει περάσει εδώ και 30 χρόνια. Το μόνο πράγμα στο οποίο είναι ικανοί είναι να παρακαλάνε για ψήφους. Δήμαρχε δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη σε εσένα. Ας ενημερώσει κάποιος το Ε.Μ.Π. για αυτά που τους προσάπτει ο Δήμαρχος.

Μπραβο Παυλακη μπορει ποδοσφαιρικα να εισαι ασχετος εδω ομως εχεις απολυτο δικιο.

ΠΑΥΛΟ .Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΑ ΚΕΡΑΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΤΣΕΛΙ.KAI ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ

@ΜΙΡΑΝΤΑ - Σε όσες μετρήσεις έχει κάνει η ΕΕΑΑ στην Τρίπολη όλα έχουν βρεθεί εντάξει. Να μετρήσει και την συγκεκριμένη κεραία να σας φύγει ο καημός. Τα υπονοούμενα του Δημάρχου είναι για να ψαρέψει κανένα ψηφαλάκι. Ας ενημερώσει κάποιος τους υπεύθυνους από το Ε.Μ.Π. για αυτά που λέει ο Δήμαρχος. Αν δεν το κάνει κάποιος δημοσιογράφος τις επόμενες ημέρες, θα το κάνω εγώ. Αρκετά με τους μαυρογιαλούρους και με τους ψεκασμένους. Ας μάθουν στο ΕΜΠ τα κουφά που λένε μερικοί στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, για να αναλάβουν κάποιοι την ευθύνη των λόγων τους. Αρκετά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.