Παυλής: Η ΣΔΙΤ για εμάς δεν θα υπογραφεί - Θα γίνει δημοψήφισμα για την διαχείριση των απορριμμάτων (vid)

Παυλής: Η ΣΔΙΤ για εμάς δεν θα υπογραφεί - Θα γίνει δημοψήφισμα για την διαχείριση των απορριμμάτων (vid)

Μάρτιος 01, 2018 - 14:32
18 σχόλια

Τον δικό του απολογισμό για το 10ο Αναπτυξιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη έκανε ο δήμαρχος Τρίπολης την Πέμπτη 1 Μαρτίου σε μία μακροσκελή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο γραφείο του στο δημαρχείο.

Όπως ανέφερε, το συνέδριο έκλεισε με θετικά αποτελέσματα ,με έναν γόνιμο διάλογο με πολλά συμπεράσματα και με ένα αισιόδοξο μέλλον.

Ένα από τα θέματα τα οποία ανέπτυξε ο κ. Παυλής απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είχε να κάνει με τον τομέα του περιβάλλοντος και με την διαχείριση των απορριμμάτων.

Να αναφέρουμε εδώ , ότι ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του τόνισε ότι η ΣΔΙΤ θα υλοποιηθεί και το έργο της περιφέρειας θα λάβει σάρκα και οστά, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει η υπογραφή της σύμβασης.

Ο κ. Παυλής φάνηκε διστακτικός επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με την δική του αίσθηση αυτό δεν θα γίνει.

Είμαι πραγματιστής και με ενδιαφέρει πρώτα ο πολίτης και η εθνική διαχείριση των απορριμμάτων

Συνεχίζοντας ανέφερε «αν δεχτώ τον ισχυρισμό του κύριου Φλαμπουράρη θα του πω ότι είναι σε λάθος χώρα, γιατί εδώ, αυτά που λες πρέπει να τα υποστηρίζεις».

Για τον περιφερειάρχη σημείωσε ότι  αυτά που έχει κάνει θα κριθούν για το έργο.

Όσον αφορά σ τα λεγόμενα ότι σε δύο μήνες θα πέσουν οι υπογραφές, είπε ότι ο ίδιος θα περιμένει να δει όταν περάσει αυτός ο καιρός, αν θα γίνει το έργο.

 Η κυβέρνηση και κάποιοι νομίζουν ότι εμείς πρέπει να λύσουμε το θέμα, έτσι αν είναι σύννομο να υπογραφεί, αλλά εάν δεν είναι να μην υπογράφει.

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι θα γίνει δημοψήφισμα για την διαχείριση των απορριμμάτων στον δήμο Τρίπολης.

Η ΣΔΙΤ τα λέει μια χαρά,  αλλά για εμάς δεν θα υπογράφει

Το θέμα έχει τελειώσει , ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το έργο δεν θα προχωρήσει στην υπογραφή.

« Αυτοί που δίνουν τα σημειώματα στον πρωθυπουργό θα πρέπει να γνωρίζουν τι λέει ο διαγωνισμός, αλλά επίσης να γνωρίζουν τις συμφωνίες που θα γίνουν κάτω από το τραπέζι.»

Το ελεγκτικό συνέδριο είπε αυτά που είπε ο διαγωνισμός , αλλά οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει θα πρέπει να ξαναπάει στο ελεγκτικό,  επεσήμανε.

«Σε επόμενες ερωτήσεις που του τέθηκαν ανέφερε « πολύ αξία του δίνουμε του θέματος με την ΣΔΙΤ των απορριμμάτων. Υπάρχουν τερτίπια σε ό,τι αφορά το κόστος με το έργο της διαχείρισης της περιφέρειας. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση με το μικρότερο κόστος, δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν», είπε κλείνοντας, το θέμα.

Η ημερομηνία 30 Απριλίου είναι κοντά, δεν αργεί.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής: Η ΣΔΙΤ για εμάς δεν θα υπογραφεί


18 Σχόλια

Θα αρχίσουν πάλι τα 3 γνωστά... πολυ γνωστά παπαγαλάκια να βρίζουν. Γνωστό το σκηνικό. Δήμαρχε τους γλεντάς και ενοχλούνται

ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΤΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΟ

Παυλη συνέχισε έτσι. Μην μασάς. Ένας γράφει και ξαναγράφει στα πόρταλαδικα.

ΠΟΙΑ ΣΔΙΤ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΠΟΙΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ? ΤΟΥ 2018 Η ΤΟΥ 2019? ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2020 Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.

Δήμαρχε εκτιμούμε πολύ τον αγώνα που κάνεις κατά του ΣΔΙΤ. Τράβα μέχρι τέλους, είναι παράνομο, δεν έχουν τα χωράφια, πλαστά συμβόλαια, γλέντησε τους.

Ο Παυλης την ωρα που χειροκροτουσε τον Τσιπρα και μαλιστα θερμα ηταν οταν ειπε κατι για απατεωνες κατι για λεφτα που καποιοι κανουν τους κινεζους κατι για κατα της διαφθορας.Δεν εχει πολυ γελιο ο τυπος?

Εχουν και αλλα κοινα με τον Τσιπρα ,λενε συνεχεια ψεματα με σκοπο να εξαπατησουν τους πολιτες

Συνήθως λέμε<<Λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του>>. Το λέμε για εκείνους που από δικά τους λάθη καταστρέφονται. Να κάνετε κανένα ευχέλαιο μπας και συνέλθετε, εν όψη και της πανσελήνου ΠΡΟΣΟΧΗ !

ΡΕ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ. ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΥΠΝΟ.

Ο Παυλής με τα σκουπίδια θυμίζει το ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.