Παυλής: Η παράταξή μας είναι ανεξάρτητη (vid)

Παυλής: Η παράταξή μας είναι ανεξάρτητη (vid)

Φεβρουάριος 22, 2019 - 12:06
14 σχόλια

Ως ανεξάρτητη κομματικά, χαρακτήρισε την παράταξή του ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής λίγους μήνες μετά την επίσημη στήριξή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη Τύπου όπου παραχώρησε  κάλεσε  τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου, να παραβρεθούν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που θα πραγματοποιήσει η παράταξή του τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου.

Η παράταξή μας είναι ανεξάρτητη

Η «Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά» είναι μία ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, η οποία ήταν ανεξάρτητη κατά την σύστασή της και συνεχίζει να είναι, επεσήμανε ο δήμαρχος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 6.30 μ.μ στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης. Στο πλαίσιο αυτής ο δήμαρχος Τρίπολης θα κάνει και ένα μικρό, όπως χαρακτηριστικά είπε, απολογισμό έργου.

Έχουμε δρομολογήσει έργα προκειμένου ο δήμος Τρίπολης να ξέφυγει από τη μιζέρια την οποία είχε όλα αυτά τα χρόνια

 Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η «Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά» κόβει πίτα


14 Σχόλια

ρε πλάκα μας κάνεις εσένα δεν ανακοίνωσε ο παπαζαχαριας ως τον εκλεκτο του σύριζα?!Για χαζούς μας έχεις

ο παπαζαχαριας γυρίζει και δηλώνει υποψήφιος σου και μην πουλάς σανό Μήτσο ΕΣΥ πηγες παρακαλώντας στο ΣΥΡΙΖΑ Και στο κιναλ αλλά εκεί έπεσε φάπα!ρε μπας και έπεσε φάπα και από σύριζα?και πας για μονοψήφιο

Όταν παρακάλαγες τον Παπαζαχαρία να πάρεις Χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήσουν ανεξάρτητος εε;

Ανεξαρτητοι; γι αυτο ο ρουσιας σου δινει συγχαρητηρια απλα και μονο που ο δημος παιρνει λεφτα σπο το φιλιδημο;; εργο μηδεν και ο τασος μπροσταρης. Αντε απο κει άχρηστοι!

ΣΥΡΥΖΟΚΟΥΤΑΒΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Θέλω να δω τι θα κάνουν οι δεξιοί που ήταν στο ψηφοδέλτιο; Θα πάνε μα χρίσμα ΣΥΡΙΖΑ

@15:54 Από πού προκύπτει ρε αρχιτούβλο ότι τον στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ; Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ που είχε έρθει στην Τρίπολη είπε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση, εσύ πού την είδες ρε παπαγαλάκι που κοιμάστε κι ονειρεύεστε στηρίξεις και χρίσματα;

Το πώς είσαι από τη μία ανεξάρτητος κι από την άλλη κατεβαίνεις υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτείς. ΟΚ κι εγώ είμαι φανατικός οπαδός του Αστέρα Τρίπολης και πανηγυρίζω τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα με τον Ολυμπιακό. Τράβα πάγαινε ρε που θα μας δουλέψεις κιόλας! Περνιέσαι για έξυπνος ή για πονηρός; Τράβα ξεκίνα μάζευε από τώρα το ασκέρι σου κι αρχίστε το κλάμα για τη μεγάλη σφαλιάρα που έρχεται. Και θα κάνει και μεγάλο κρότο...

Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ? ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΕΙΝΕΙΣ?

ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΠΟΥΛΑ , ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ.... ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΡΑΒΑΤΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΓΟΕΡΑ....

βρε τασουλη τι ειναι αυτα που λεει .... και εμεις τωρα τι θα ψηφισουμε????

οπως και να εχει ακλαυτει θα πάμε αρχηγέ μου. Αλλα δεν θελω να τους πουλημένους του συριζα με τιποτα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.