Παυλής: Η Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης μας κοροϊδεύει

Παυλής: Η Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης μας κοροϊδεύει

Μάιος 25, 2015 - 09:51
8 σχόλια

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που η πόλη της Τρίπολης θύμιζε ανεξέλικτη χωματερή. Οι περισσότεροι το έχουν διαγράψει από τη μνήμη τους, λες και πρόκειται για κάτι πολύ μακρινό, ή ακόμα γιακάτι το οποίο πέρασε και δεν ξαναγυρίζει πίσω.

Σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τέθηκαν μερικά θέματα τα οποία αφορούσαν στα απορρίμματα. Τα θέματα αυτά δεν βρίσκονταν ανάμεσα στα ημερήσιας διάταξης,αλλά τέθηκαν είτε ως ενημέρωση είτε ως ερώτηση. Πρώτον, οι δημοτικοί σύμβουλοι τόνισαν ότι οι δημότες δεν κάνουν σωστή διαλογή απορριμμάτων, και ότι αφήνουν τους κάδους απορριμμάτων ανοικτούς. Επίσης, στη συνεδρίαση τέθηκε και το ζήτημα της ανακύκλωσης, στην οποία παρουσιάζονται πολλά κι σοβαρά προβλήματα στον Δήμο Τρίπολης.

«Έχουμε σοβαρό πρόβλημα», είπε ο δήμαρχος Τρίπολης Δ.Παυλής,καθώς η συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών πραγματοποιείται από μόλις δύο οχήματα, με αποτέλεσμα οι δημοτικές ενότητες να μην καταφέρουν να συμμετέχουν στην ανακύκλωση.

Δυστυχώς στα χωριά δεν γίνεται ανακύκλωση, μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλό μας

Σε μεγάλο ποσοστό η ανακύκλωση δεν μαζεύεται τόνισε ο δήμαρχος, καθώς δεν προλαβαίνουν τα φορτηγά, ενώ επεσήμανε: «Κάτι πρέπει να κάνουμε, όπως έναν επαναπροσδιορισμό της διαδικασίας διαχείρισης».

Και συνέχισε: «Ζητάω από την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης εδώ και 5 μήνες περίπου να μας δώσει 500 νέους κάδους.  Μας είχαν πει ότι θα μας δώσουν 50 καμπάνες ανακύκλωσης για γυαλί και τα άλλα ανακυκλώσιμα υλικά και δεν τα έχουμε δει ακόμα, ζητήσαμε ένα επιπλέον όχημα για την ανακύκλωση για τα χωρία και δεν μας το έστειλαν επίσης».

Έπειτα κάλεσε τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους να ασκήσουν όποια επιρροή έχουν στην Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης για να τελειώνουν με αυτό το θέμα, όπως είπε.

«Δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν», τόνισε ο κ. Παυλής, «γιατί το έχουν κάνει παραμάγαζο».«Απαιτούμε τους 500 κάδους, τις καμπάνες και το όχημα χθες», υπογράμμισε.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

και στην ελληνικη εταιρια ανακυκλωσης βλεπει συνωμοσιες ο μητσος ... μα καλα ολοι τα εχουν βαλει μαζι του ??? κριμα και δεν μπορει να κανει διοικηση στο δημο απερισπαστα... αληθεια με εκεινα τα χρηματα της κεδητ τι εχει γινει δημητρακη ???

όπως καθυστερεί τα χρήματα και η ΕΕΤΑ και δεν πληρώνονται στην ΚΕΔΗΤ ? Αμα δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα παραιτήσου , ποτέ δεν είχε γνωρίσει τέτοια χάλια η πόλη.

Η ΕΕΑ έχει ενημερωθεί για τα λεγόμενα του;;; Τώρα είναι που δε θα του δώσει τίποτα!!!! Στο κάτω κάτω δεν είναι υποχρέωση της, όποτε και όπου θέλει κάνει δωρεές!!!

@ανωνυμος και πολύ...απερίσπαστα την έχει κάνει ως τώρα τη "διοίκηση". Καιρός να τελειώσει αυτό, έτσι δεν είναι;

ΠΑΥΛΗΣ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ" ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ

Από κοροϊδία χορτάσαμε.Ή θα κάνει κάτι επιτέλους όπως πρέπει να το κάνει, ή ας κάνει στον εαυτό του και σε μας τη χάρη να πάει σπίτι του!

Δανειστες του Μητσου περιμενετε τα λεφτα σας θα ερθουν... Αρκει να τα βγαλουμε απο το αεροπλανο πρωτα... Αλλα δεν ξερω ποσοι θα πρωτοπαρουν ειναι και πολλοι οι αντιδημαρχοι και οι προεδροι! Που καταντησαμε με εναν Δημαρχο που φοραει *** πλισε! Ρε οξω ρε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.