Παυλής: Διαχείριση των απορριμμάτων στην Τρίπολη με διαλογή στην πηγή (vid)

Παυλής: Διαχείριση των απορριμμάτων στην Τρίπολη με διαλογή στην πηγή (vid)

Φεβρουάριος 19, 2016 - 15:27
21 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Τρίπολης την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο κ. Παυλής μίλησε αρχικά για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης η οποία είχε μοναδικό θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων, θέμα το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε απασχολεί ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και όχι μόνο.

Αναφέρθηκε στις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και στον σχολιασμό που αυτές επεφύλαξαν για την παρουσίαση του δημάρχου σε σχέση με τα απορρίμματα και τις διαδικασίες, αναφέροντας ότι η αντιπολίτευση σχεδόν στο σύνολό της απλώς έκανε έναν απολογισμό για το τι έχει γίνει και για τα λάθη, χωρίς να παρουσιάσει κάποια λύση. Μόνο η παράταξη του κ. Τσιαμούλου είπε ότι είχε ένα προσχέδιο το οποίο αντικατοπτρίζει το 30% του σχεδιασμού που έχει κάνει η δημοτική αρχή.

Οι τοποθετήσεις τις αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν κενές περιεχομένου, χωρίς κάτι να έχουν να πουν

Αναγνωρίζοντας τις ανησυχίες των πολιτών για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων μίλησε για τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής καθώς και για τη λύση την οποία η ίδια προτείνει, με τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, χωρίς υπόλειμμα και με μηδενικό κόστος. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι πολίτες τις Τρίπολης δεν θα δυσκολευτούν καθόλου με τη διαδικασία της διαλογής στην πηγή, καθώς θα υπάρξει ενημέρωση, ώστε όλοι  οι πολίτες να μπορούν να κάνουν σωστή διαχείριση των απορριμμάτων στο σπίτι τους.

Για την κωλυσιεργία που του καταλογίζουν οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι είπε ότι 1,5 χρόνο που είναι στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου έχει κάνει πολλές ενέργειες και έχει προχωρήσει τις διαδικασίες, σε σχέση με ό,τι γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Γιατί δεν μας μιλάνε για την ταμπακιέρα;

Εμείς κληρονομήσαμε μία Αγία Τριάδα με τόνους απορριμμάτων, μία ανάσα από την Τρίπολη, είπε ο δήμαρχος, σημειώνοντας τις αδυναμίες και τα λάθη της προηγούμενης διοίκησης.
Μεταξύ άλλων, μίλησε διεξοδικά για τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής και για το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων το οποίο κάνει λόγο για διαλογή στην πηγή. 

Αναφέρθηκε επίσης σε όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν για το έργο στο Μεγαβούνι και για όλες τις διαδικασίες που έχει τρέξει όλων αυτήν τον καιρό. Και επεσήμανε ότι η γραφειοκρατία έχει καθυστερήσει τη δανειοδότηση του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι.

Ακόμα, για την αντιπολίτευση είπε «καλή είναι και αυτή», αλλά δεν πρέπει να γίνεται με ψέματα και παραπληροφόρηση.

Η επιλογή μας για τη διαχείριση στο Μεγαβούνι παραμένει

Ο δήμαρχος, τέλος, μίλησε για την αποκατάσταση των χωματερών του Δήμου Τρίπολης, που, όπως αποκάλυψε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπάρχει σχεδιασμός από τον Δήμο Τρίπολης.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής: Διαχείριση των απορριμμάτων στην Τρίπολη με διαλογή στην πηγή


21 Σχόλια

ΝΑΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ......... !!!!!!!!! ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ........ ΩΧ - ΩΧ , ΚΑΤΙ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ !!!!!! ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΟΝΙΑ !!!!!!!

Ζήτω η νέα μέθοδος. Διαλογή στην πηγή και το υπόλειμμα το τρωει ο Μήτσος. Άρες, μάρες, κουκουνάρες.

Ευρωπέος ο Μήτσος και στη διαχείριση απορριμμάτων. Αφού έχει και σύμβουλο για το θέμα Ιστιτούτο από την Ευρώπη. Επλίζουμε να μην είναι Ινστιτούτο ...Μασάζ.

Σκυλακια τη λύση μονο ο Παυλης μπορει να την δώσει!! Για αυτο και γαυγίζετε μερα και νύκτα!!

Οχι ρε τα υπολείμματα τα πετάς στον γείτονα που δεν χωνεύεις... Και να τα προστίματα..Χα χαχαχαχαχαχαχ Ρε τέτοιες ιδέες είχα και εγώ αλλά εδώ μου είπαν δεν έχουμε τις υποδομές και με μάζεψε το λεωφορείο με την κίτρινη γραμμή.. Τώρα παίρνω τα χάπια μου και είμαι καλά...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ??? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!!!!!!!!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ. ΦΤΑΝΟΥΝ 600.000 ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΚΟΣΤΟΣ???? ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?? ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ....

Τι να καταλάβετε ρε νούμερα αφού ολοι εκει στην αντιπολίτευση ειναι κενή περιεχομένου!!!

ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ... ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ... ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ.. ΥΠΟΜΟΝΗ.....

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ! ΟΣΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ. ΟΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΜΠΕΡΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΝΤΕΚΟΡ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΟΨΗ Ή ΣΤΗ ΠΊΣΩ ΟΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ... ΕΙΝΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ.. ΟΥΑΟΥ!!!!

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ , Ο ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ. ΕΧΩ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 8Α ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ. ΞΕΝΟΙΚΙΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 18Γ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΟ 18 Γ?? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ !!!

Είμαι ένας ακόμα ευτυχισμένος δημότης αυτής της πόλης !! Μόλις ήρθε ο Μήτσος και υπέγραψα το σύμφωνο συμβίωσης!! Εγώ και ο κομποστοποιητής μου!! Μα τόσο μπροστά ο Μήτσος !!! Χριστιανοί της πόλης ενωθείτε. Ερχεται και σε εσένα ο Μήτσος. Μόνο πρόσεχε μην σε δαγκώσει!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΕΠΕΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΓ ΤΡΙΑΔΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙΙ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ! ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ! ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! ΓΙΑΤΙ?? ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑΡΙ ΚΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!

ΜΑΝΑΡΙ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ "ΕΠΕΙΜΕΝΕΙΣ" ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΛΥΣΗ" ΜΗΤΣΟΥ "ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ". ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΝΑΡΙ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

@Αγκαλίτσες 10:46 Δεν πας να κάνεις καλύτερα τίποτα αγκαλίτσες με την ορθογραφία με την οποία απ' ό,τι φαίνεται είσαι τσακωμένος; Γιατί μόνο εσύ βλέπεις το μπαλκόνι γένους θυλυκού...(ΜΠΑΛΚΟΝΗ)...Αλλά τί να περιμένει κανείς από ψηφοφόρο του Παυλή, εκτός από αμορφωσιά και τσάμπα μαγκιά; Σαν τη μύγα μεσ' το γάλά ξεχωρίζετε όλοι...ΜΑΝΑΡΙ!

AnonymousΣάβ, 20/02/2016 - 14:43. ΜΑΝΑΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΣΟΛΑΔΑ.....

@Αφού θες αγκαλίτσες 18:05 Παρεμπιπτόντως είχα φάει φασολάδα και σ' έχω κλ@σμένο όπως και το δήμαρχό σου αμόρφωτο ταγάρι...Τράβα φύτεψε τώρα καμια μπατάκα που μου θέλεις και σχόλια τούβλο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.