Παυλής: Δεν έχουμε πού να πάμε τα απορρίμματα

Παυλής: Δεν έχουμε πού να πάμε τα απορρίμματα

Δεκέμβριος 22, 2014 - 23:21
12 σχόλια

«Η ΤΕΡΝΑ δεν θα κάνει τίποτα»

Στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης ο δήμαρχος κ. Παυλής μίλησε και για το "καυτό" θέμα των απορριμμάτων,  αφήνοντας υπόνοιες για το έργο της περιφέρειας Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος τόνισε ότι η ανάδοχος εταιρία ΤΕΡΝΑ, που θα αναλάβει την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δεν θα κάνει τίποτα.

Ο δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά «δεν πρόκειται ποτέ καμία  ΤΕΡΝΑ να κάνει τίποτα. Εμείς πρέπει να κάνουμε μόνοι μας τη διαχείριση των απορριμμάτων.  Η εταιρία πρέπει να πληρώσει για να κάνει τις εγκαταστάσεις και όχι με τα κόστη τα οποία αναφέρει.» Στη συνέχεια της τοποθέτησης του είπε  «η δημοτική αρχή πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να διαχειριστεί τα δικά της απορρίμματα».

Στη συνέχεια μίλησε για την μελέτη που πρόκειται να γίνει για τη διαχείριση των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης, η οποία θα δείχνει ακριβώς τον τρόπο που θα γίνει η διαχείριση.  «Η ίδια η πολιτεία μας βάζει όρους αλλά και προϋποθέσεις.  Πιστεύω ότι ανεξάρτητα  με αυτά που λέει η ΤΕΡΝΑ,  δεν θα κάνει κάτι.»

Τέλος ανέφερε το σοβαρό πρόβλημα που έχει ο δήμος Τρίπολης, καθώς η διαχείριση των απορριμμάτων απασχολεί το δήμο και τους πολίτες του.

Δεν έχουμε που να τα πάμε τα απορρίμματα του δήμου Τρίπολης. Είναι η 10η μέρα που δεν έχουμε πού να πάμε τα απορρίμματα


12 Σχόλια

Δημητράκη εσύ είχες τη λύση. Τι έγινε τώρα την ξέχασες? Εμείς που σε ψηφίσαμε γιατί σε πιστέψαμε τι φταίμε? Θα κάνουμε Χριστούγεννα με σκουπίδια και ποντίκια?

Αφού η ΤΕΡΝΑ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ρε Μήτσο, γιατί μας κοροιδεύεις ότι έχετε άψογη συνεργασία με τον Τατούλη? Αλλα ίδιοι είστε και οι δύο το μυαλό σας το έχετε μόνο στο να κάνετε μελέτες , γιατί εκεί ***και από έργο τίποτα. Να παραιτηθείτε και οι δύο σας βαρεθήκαμε , όλο μεγάλα λόγια είστε και από ουσία τίποτα.

Γιατί Δημητράκη δεν αντιδράς στον Περιφερειάρχη που μας περιπαίζει? Κότα κάθεσαι μπροστά στον Πετράν. Ψηφαλάκια είναι αυτά , πρέπει να τα ξεπληρώσεις....

ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ; ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Αυτά που λέει ο κύριος Παυλής τα αφιερώνω σε αυτούς που τον ψήφισαν και δεν τους άρεσε ο Σμυρνιώτης. Θυμάστε την στάση του κύριου Παυλή όταν προσπαθούσε να βρει ο Σμυρνιώτης λύση με τα σκουπίδια; ΧΑΜΟΣ γινόταν στα Δημοτικά Συμβούλια. Λύσεις υποσχόταν, στον Σμυρνιώτη τα έριχνε και τον ψηφίσατε γιατί τον πιστέψατε. Δείτε τώρα τι πιστέψατε. Να τους χαίρεστε.

που ειναι η ΛΥΣΗ κ. Παυλη? που ειναι η ΛΥΣΗ κ. Κακλαμανο?? που ειναι η ΛΥΣΗ κ. Βοσνο? που ειναι η ΛΥΣΗ κ. Καμαρη? που νομισες πως εκανες την υπερβαση... που ειναι η ΛΥΣΗ κ. Γεωργανοπουλε? (εσυ ποθ εισαι κρυμμενος? που ειναι η ΛΥΣΗ κ. Σταματη? τα λεφτα που ειναι για το χωριο σου οεοε οεο? ΤΡΙΧΕΣ - ***

οτι λυση ειχε δωσει ο σμυρνιωτης ,την ιδια λυση εχει και ο παυλης............................ αν ειχε λυθει το θεμα των σκουπιδιων ο γιαννακης, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ τωρα προβλημα,πολυ απλα. αρα και οι ΔΥΟ τα ιδια ειναι και μη μου πειτε ,αν ηταν επανω ο σμυρνιωτης ,θα το ειχε λυσει,γιατι ΗΤΑΝ επανω 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?

Δεν είμαι με το μέρος κανενός, εκείνοι φροντίζουν τα συμφέροντά τους που δεν συμπίπτουν με τα δικά μας/μου. Η διαχείριση των απορριμμάτων όμως είναι κάτι που τους ξεπερνάει. Η δημοτική αρχή έχει την αρμοδιότητα να συλλέξει τα απορρίμματα και να τα μεταφέρει σε χώρο που θα της υποδείξει η περιφέρεια. Αν η περιφέρεια δεν υποδεικνύει έναν χώρο, ο Δήμος δεν συλλέγει. Ενημερωθείτε για το σύστημα διαχείρισης των αστικών αποβλήτων πριν αρχίσετε να κατηγορείτε τον έναν ή τον άλλο Δήμαρχο, άλλους πρέπει να κατηγορούμε για αδιαφορία και παράλειψη καθήκοντος. Ακριβέστερα, μέχρι πρότινος έπρεπε να κατηγορούμε την περιφέρεια, τώρα την εθνική κυβέρνηση, γιατί με πρόσφατη απόφασή της αφαίρεσε τις αρμοδιότητες διαχείρισης των απορριμμάτων από τις περιφέρειες (υπάρχει η Δούρου στην Αττική).

...Παυλή προχώρα στη δημαρχία τώρα ! ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ! Φάτε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ΨΕΜΑΤΑ τώρα από τον Παυλή, τον Βόσνο και τον Κακλαμάνο !!! Οι εν λόγω κύριοι είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ να διοικήσουν τον Δήμο Τρίπολης. Μόνο την πάρτη τους κοιτάνε και πως να ξελασπώσουν από τα δικά τους οικονομικά προβλήματα. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!! Οι λύσεις που τάζανε ήταν όλα ψέματα απλά και μόνο για να πάρουν τα κλειδιά του Δημοτικού ταμείου... ΕΙΝΑΙ *** ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

Παρευρέθηκα χθες στο συμβούλιο. . . Λύση για τα σκουπίδια δεν υπάρχει. . . Υπάρχουν μόνο εμμονές του Παυλή που ενσαρκώνονται στο όνομα Σμυρνιώτης!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.