Παυλής: Δεν δέχομαι απειλές με πρόστιμα για τα απορρίμματα

Παυλής: Δεν δέχομαι απειλές με πρόστιμα για τα απορρίμματα

Φεβρουάριος 05, 2016 - 20:37
3 σχόλια

Κατά την ενημέρωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου το απόγευμα από τον πρόεδρο της ΠΕΔ και τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ για τις εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων, παρόντες ήταν οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων του Νομού Αρκαδίας. 

Ο κ. Δημήτρης Παυλής, δήμαρχος Τρίπολης, λαμβάνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Καμπόσος, επισημαίνοντας ότι τα γεγονότα τρέχουν, αφενός, και ότι, αφετέρου, ο πρόεδρος της ΠΕΔ μίλησε για συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία είναι διαχρονικά και έχουν φτάσει πια στην κορύφωσή τους.
Ακόμη, ο δήμαρχος Τρίπολης τόνισε ότι οι όποιες αποφάσεις δεν λαμβάνονται από τον εκάστοτε δήμαρχο, αλλά από το Δημοτικό Συμβούλιο που έχει ευθύνη και επιλογή.

Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να έχω 400.000 ευρώ πρόστιμα για τα απορρίμματα και να εγκαλούμαι και να εκφοβίζομαι.

«Θα απαιτήσω και εγώ και μπορούν σύσσωμοι οι Δήμοι που έχουν τα ίδια προβλήματα να διεκδικήσουμε όλα όσα δεν μπορεί να κάνει η κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Παυλής κάνοντας λόγο για τα υπέρογκα ποσά που έχουν δαπανηθεί σε πρόστιμα.
«Τα απορρίμματα είναι περιουσία των πολιτών και της Α’βάθμιας Αυτοδιοίκησης και οι πολίτες πρέπει να τα διαχειρίζονται και να έχουν οφέλη από αυτά», υπογράμμισε ο δήμαρχος Τρίπολης.
Εγώ είμαι σίγουρος με τον ΕΣΔΝΑ

Ακόμη, ο κ. Παυλής είπε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον απειλεί με πρόστιμα σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
«Πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές οι οποίοι έχουν άμεση επαφή με την κυβέρνηση.
«Ζητήσαμε από τον Τσιρώνη γρήγορες αδειοδοτήσεις», είπε ο κ. Παυλής, κλείνοντας. «Πάρτε μια απόφαση να κλείσει σε ένα τρίμηνο η απόφαση χωρίς κωλυσιεργίες», υπογράμμισε, τέλος.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δημητράκη εσύ είχες τη λύση στο τσεπάκι σου και τώρα ζητάς βοήθεια? Σαν αντιπολίτευση έφταιγε ο δήμαρχος και τώρα που έγινες εσύ δήμαρχος φταίει η Περιφέρεια και η Πολιτεία? Ασε Δημητράκη χορτάσαμε από τα ψέματά σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.