Παυλής κατά Σμυρνιώτη για σκουπίδια: Είναι ανίκανος και ανεύθυνος... (video)

Παυλής κατά Σμυρνιώτη για σκουπίδια: Είναι ανίκανος και ανεύθυνος... (video)

Ιούλιος 13, 2012 - 16:41
25 σχόλια

-Η δημοτική αρχή παίζει play station...

-Καλούμε τους δημότες που έχουν έννομο συμφέρον να πάνε στον εισαγγελέα ενώ το ίδιο θα πράξουμε και εμείς...

Ιδιαίτερα αιχμηρός και καταγγελτικός ήταν στη σημερινή μεσημεριανή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Τρίπολης Δημήτρης Παυλής με θέμα τα απορρίμματα και την εκρηκτική, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε, κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη της Τρίπολης αλλά και στα χωριά του δήμου, όπου έχουν να μαζευτούν τα σκουπίδια σε κάποιες περιπτώσεις και 40 μέρες.

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι ο δήμαρχος σχετικά με τα απορρίμματα "αγρόν ηγόρασε" και τόνισε πως αντί να υλοποιεί τα συμφωνηθέντα και ψηφισθέντα αδρανεί και δείχνει μία άνευ προηγουμένου ανευθυνότητα στο θέμα με σκοπό να περνά ο καιρός και να "τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα πάντα". Μίλησε μάλιστα για χρόνο που τέλειωσε και ανέφερε πως σύντομα αν δεν προχωρήσουν όσα έχουν συμφωνήσει για τη διαχείριση των απορριμμάτων θα προσφύγουν στον εισαγγελέα και θα κάνουν μηνύσεις ενώ κάλεσε και τους δημότες που έχουν έννομο συμφέρον να πράξουν το ίδιο.

Εξέφρασε την οργή του αφού όπως είπε ενώ ο δήμαρχος έχει την ευθύνη για την επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος και είναι ο διαχειριστής των δημοτικών πραγμάτων εντούτοις αποποιείται τις ευθύνες του, τις οποίες αναθέτει σε άλλους- και κατηγορεί άλλους για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος.

Διευκρίνισε πως δεν μπορούν να κατηγορούν το Σύλλογο Φιλικών για τη στάση τους στο θέμα της Χωματερής στο Πλάτωμα αφού το πρόβλημα ήταν γνωστό από το 2008 και τώρα εκδόθηκε η οριστική απόφαση.

Κατηγόρησε ακόμα τη δημοτική αρχή για σπατάλη στο θέμα των χρημάτων για τη μεταφορά και τόνισε πως η παράταξή του είχε ψηφίσει μόνο την πρώτη μεταφορά και όχι τις υπόλοιπες, ενώ μίλησε και για προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και στην αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών, αφού όπως είπε "δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στο θέμα αυτό".

Δεν είναι δυνατόν είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλής το μόνο που τους ενδιαφέρει να είναι να τους αποκαλούν δημάρχους και αντιδημάρχους και να περιμένουν με ευχές να λυθεί το πρόβλημα, όταν αυτοί είναι που πρέπει να το λύσουν...

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την εισήγηση του κ. Παυλή...

Ελένη Τράκα

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/bS1ALmLLOwY


25 Σχόλια

Βρε κ. Παυλή μου, καλοκαιράκι είναι, όλος ο κόσμος πάει στη θάλασσα να κάνει καμια βουτίτσα και να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματά του...Εσύ τί κάνεις στην Τρίπολη; Δεν πας σε καμιά παραλία να ηρεμήσεις λιγάκι; Δεν βαρέθηκες να λες τα ίδια και τα ίδια; Γιατί εμείς τουλάχιστον, βαρεθήκαμε να σ' ακούμε...Οι εκλογές είναι σε δύο χρόνια. Θά'χεις καιρό να τα λες κι εμείς (δυστυχώς) να σε ακούμε... Και αφού η δημοτική αρχή δεν κάνει τίποτα, όπως έχεις χιλιοματαπεί, γιατί δεν παίρνεις τα πρωτοπαλίκαρά σου και να μπείτε μπροστά εσείς; Σας εμποδίζει κανένας; Ή μήπως θα πει κανείς ότι παρακάμψατε το δήμαρχο;

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΖΕΙ PLAY STATION? ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ? X-BOX?

Επιτέλους κύριε Παυλή ηρεμήστε. Μην κοροιδεύετε τον κόσμο. Αφού τα σκουπίδια είναι ευθύνη της περιφέρειας, δηλαδή του κολλητού σας του κ. Τατούλη, γιατί δε λέτε την αλήθεια; Άλλωστε ο κάθε δήμαρχος κρίνεται στο τέλος στη θητείας του.

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΟ ΣΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο κ. ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΜΕΝΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΚΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ κ. ΠΑΥΛΗ. Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙΣΘΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ κ. ΠΑΥΛΗ

OI ANIKANOI,OI ANEYΘΥΝΟΙ,ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΟΙ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!.... ΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΧΕΡΙΑ?.......ΞΕΧΑΣΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!!........................................................(ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ)

Εμένα στο χωριό μου ατό το λένε: "Όταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια..." Μάθατε κύριε Τσιαμούλο και Παυλή ότι λείπει ο δήμαρχος και αρχίσατε τις βαρύγδουπες δηλώσεις μιας και ξέρετε ότι δεν θα υπάρξει αντίλογος. Αυτό κύριοι λέγετε θρασυδειλία. Καλό σας σαββατκύριακο.

Ακουσα απο εναν συνωνυμο ανωνυμο πιο κατω οτι ο Δημαρχος λειπει.Πηγε μαλλον διακοπες να ξεκουραστει μια και ελυσε ολα τα προβληματα της πολης Σα δε ντρεπεται λιγακι.

Αυτό που έχετε να πείτε και για τον Παυλή δεν μπορώ να το καταλάβω. Με όποιο τομέα έχει ασχοληθεί ο άνθρωπος δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα, θες με το επιμελητήριο, θες με την Κοινότητα Αρτεμισίου, θες με την δουλειά του… Όποτε διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα δεν θυμάμαι να έλειψε ευρώ. Φυσικά ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά αν είναι κάποιοι από εσάς να κάνετε προπαγάνδα, τουλάχιστον κάντε την σωστά και απαλλάξτε μας από τις αερολογίες σας.

ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ! ΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ....

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΑ 90ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!

ΑΝΟΝΥΜΕ Παρ, 13 Ιουλ 2012 - 19:40 ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΣ! Ο ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ (ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ, Ο ΔΗΜΟΣ ΟΛΟΣ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ! ΑΛΛΑ? ΟΙ ******* ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ....

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

O δημαρχος για τους κακοπροαιρετους , εαν κοιταγαν το προγραμμα του θα εβλεπαν οτι δεν εναι διακοπες, αλλα στη συναντηση και γενικη συνελευση ολων των ΔΕΥΑ της Ελλαδας, οπως θα οφειλε να κανει σαν προεδρος της ΔΕΥΑ. Ας κοιτανε λοιπον πρωτα το προγραμμα του και ας μιλανε μετα.

Καλα ρε παιδια ποιος ειναι αρχηγος στην παραταξη τελικα ο ΠΑΥΛΗς ή ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ? Δεν τα βρισκετε πρωτα μεταξυ σας, και μετα να βγαινετε να μιλατε.

ΑΝΟΝΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝ ΠΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΣΟΥ! ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΝΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ! Υ.Γ.ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΙΝΕ, ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΒΡΕΧΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΕΧΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΑΛΛΑ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΟΝΥΡΕ ΑΝΟΝΥΜΕ Σάβ, 14 Ιουλ 2012 - 7:49 ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ! ΡΩΤΑΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ? ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ .... Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ. ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ,ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΕΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΝΙΓΟΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ , ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΩΣ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ. ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΟΥΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ,ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ , ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ! ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ . ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ . ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ! ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΑ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ . ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ (ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ Δευ, 16 Ιουλ 2012 - 14:14) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Η ΕΥΘΗΝΕΣ ΒΑΡΕΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ!!! ΠΟΥΝΤΕΣ Κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ? Ο Κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΟΒΕΡΓΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΟΤΗ ΜΟΥ... ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΕΣ.....

Αλήθεια, είσαι ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Δευ, 16 Ιουλ 2012 - 17:00 ή μήπως...ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ; Και προσπαθήστε να γράφετε με μικρά γράμματα γιατί, εκτός του ότι είναι κουραστικό (και εκνευριστικό) να διαβάζεις κεφαλαία, στη γλώσσα του υπολογιστή σημαίνει ότι Φ Ω Ν Α Ζ Ε Τ Ε ! ! !

Στον "απλό κάτοικο" της 16.07.2012 17:00. Απλά φαίνεται κσι από την ορθογραφία σας η ανεπάρκειά σας να καταλάβετε ότι ο Σμυρνιώτης και ο κάθε Δήμαρχος είναι υπεύθυνος μόνο για την αποκομμιδή και όχι για την διαχείριση, μόνιμη και προσωρινή, που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Αλλά πως να το καταλάβεις εσύ ο "απλός κάτοικος" αφού δεν το κατλαβαίνει ή κάνει πως δεν το καταλαβαίνει ο "Αρχηγός " σου ο Παυλής;

ο Σμυρνιωτης ειχε ζητησει απο την πρωτη στιγμη να αναλαβει ο δημος τη διαχειριση των σκουπιδιων, αλλα η απαντηση απο το υπουργειο ηταν απολυτη. Υπευθυνη ειναι η Περιφερεια. Γι αυτο αλλωστε η Περιφερεια προχωρησε σε διεθνη διαγωνισμο. Τωρα το προβλημα ειναι οτι ο Περιφερειαρχης άργησε ενα χρονο να κανει το διαγωνισμο και απο την αλλη οταν τον εκανε ειχε πολλες ενστασεις και απ' οτι φαινεται θα αργησει να τελειωσει. Μεχρι τοτε ο Δημος παροτι δεν ειναι αρμοδιοτητα του προσπαθει να κανει τα αδυνατα δυνατα. Γιατι λοιπον ενω ο Κος Παυλης ξερει τινος ειναι αρμοδιοτητα δεν απευθυνεται στον Κον Τατουλη? Μηπως επειδη τον στηριξε προεκλογικα και τωρα πρεπει να πληρωσει τα γραμματια που ειχε υπογραψει?

Σιγουρα κανενας δε θελει χωματερη στην πολη του και πολυ περισσοτερο απ' εξω απο την πορτα του. Οταν ομως υπαρχει προβλημα και η Περιφερεια υποσχεται οτι σε ενα χρονο θα το λυσει, πιστευω οτι ο Κος Τσιαμουλος θα μπορουσε να κανει ενα χρονο ακομα υπομονη , οπως κανουν τοσοι αλλοι δημοτες, σε τοσους αλλους δημους σε ολη την Περιφερεια. Αλλωστε τωρα τι καταφερε? Να κλεισει τη χωματερη εξω απο το σπιτι του και να κανει χωματερη ολη την πολη? ¨Η να επιβαρυνει το δημο και κατα συνεπεια και τους δημοτες με 1000000€ για τη μεταφορα των απορριματων? Γιατι αυτα τα χρηματα να μη μπορει να τα δωσει ο Δημος για να γινει μια πλατεια ακομα ή ένα εργο ακομα στην πολη μας?

Μια μικρη, πολυ μικρη απορια..... Ο σκουπιδοτοπος στο Πλατωμα προυπηρχε του οικισμου? Η καποιοι λεβεντες πηγαν κι εχτισαν εκ των υστερων κοντα στον σκουπιδοτοπο και μετα τους ενοχλουσε?????? τελικα οτι μας βολευει στην Ελλαδα.... Αφου εχτισα εδω να φυγει απο διπλα οτι με ενοχλει.... καποτε ειχαν ακουστει φωνες και για το Δημοτικο Κοιμητηριο.... ετσι απλα για να καταλαβουμε ολοι ποσο βολεψακηδες ειμαστε....