Παυλής : "Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς αγωνιστές, όλους τους προοδευτικούς πολίτες να έλθουν κοντά μας"

Παυλής : "Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς αγωνιστές, όλους τους προοδευτικούς πολίτες να έλθουν κοντά μας"

Νοέμβριος 11, 2010 - 14:30
5 σχόλια

Οι εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη νέου Δημάρχου είναι κρίσιμες γιατί θα αποφασίσουμε εάν ο Νέος Δήμος Τρίπολης αποκτήσει αποτελεσματικό Δήμαρχο. Δήμαρχο που να έχει δοκιμαστεί στην πράξη και να έχει αποδείξει ότι, μαζί με την ομάδα των συνεργατών του, μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις για το Δήμο μας.

Για να υπάρξει όμως αποτέλεσμα χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να εργαστούμε συλλογικά. Τώρα είναι η ώρα να παραμεριστούν οι όποιες διαφορές υπήρξαν στο παρελθόν. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Είναι η ώρα της ευθύνης για τον τόπο μας. Γι΄ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία η συμμετοχή στις εκλογές.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς αγωνιστές, όλους τους προοδευτικούς πολίτες να έλθουν κοντά μας. Να πετύχουμε την Κυριακή μία νίκη της κοινωνίας -όχι των προσώπων. Και να εργαστούμε μαζί για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που δίνει προοπτική στο Δήμο μας.

Άλλωστε έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο: Σε αυτόν τον τόπο που σήμερα ζούμε θέλουμε αύριο να ζήσουν και τα παιδιά μας. Με καλύτερες προοπτικές. Και καλύτερη ποιότητα ζωής.


5 Σχόλια

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!

ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ

OPOIOS DEN XEREI NA DIAVAZEI AYTA LEEI.....

(prodeytikoyw polites kai dhmokratikoi agvnistes) an den kano lathos stelexos toy pasok den eine. ante meioste kana basiko mistho kai meta miliste gia prodeytikoys. exaloy opos eipe kai o pagkalos mazi ta fagame .

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ή ΣΑΜΑΡΑ ή ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ!!! ΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΛΊΜΟΝΟ! ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ.