Παυλής: Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι καθαρό, όπως ήταν και το 2010 (video)

Παυλής: Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι καθαρό, όπως ήταν και το 2010 (video)

Μάιος 29, 2014 - 15:00
43 σχόλια

Θα δώσω χώρο σε παρατάξεις αντιπολίτευσης, όποιος είναι ενεργός πολίτης έχει δικαίωμα άποψης
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο νέος δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής στα τοπικά ΜΜΕ, μιλώντας για πολλά φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν τον Δήμο Τρίπολης , αλλά και για τη βραδιά της 25ης Μαΐου, με τα όσα συνέβησαν σχετικά με τα αποτελέσματα της… τελευταίας κάλπης.

Συγκεκριμένα, ο κ Παυλής, αφού ευχαρίστησε τους δημότες που τον στήριξαν αλλά και αυτούς που δεν τον στήριξαν στην εκλογική μάχη, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων, ξεκινώντας από το μείζον θέμα των απορριμμάτων, λέγοντας ότι δεν πρέπει να ζήσουμε καταστάσεις, όπως αυτές των προηγούμενων ετών, και για τις οποίες ευθυνόταν η απραξία της απερχόμενης δημοτικής αρχής, να ασκήσει διοίκηση. Ο κ Παυλής τόνισε ότι προτίθεται σε αυτό να κινηθεί καθαρά με γνώμονα τον ίδιο τον Δήμο , να διαχειριστεί δηλαδή ο ίδιος ο Δήμος τα απορρίμματα, με τη βοήθεια και της Περιφέρειας, προκειμένου μέσα σε ελάχιστους μήνες να λειτουργήσει χώρος για τα απορρίμματα, ενώ έκρινε ως εντελώς απαράδεκτο τον χώρο και τον τρόπο διαχείρισης απορριμμάτων, έτσι όπως διαμορφώθηκε μέσα από τις προτάσεις του κ. Σμυρνιώτη, στην περιοχή της  Αγίας Τριάδας.

Πριν προχωρήσουμε όμως στα έργα που ανέφερε ότι θα τεθούν επί τάπητος τους επόμενους μήνες, να αναφερθούμε σε αυτά που ο ίδιος επισήμανε σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου όπως θυμάστε είχαν δημιουργηθεί έντονες αντιδράσεις αλλά και φήμες γύρω από την «τελευταία» κάλπη της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων. Ο κ Παυλής, τοποθετήθηκε και ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν καθαρό, όπως ήταν και το 2010, ενώ τόνισε ότι ενώ πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι τον συνεχάρηκαν για τη νίκη, ο κ Σμυρνιώτης δεν τον συνεχάρη, να αναφερθεί ωστόσο ότι πριν λίγο με δελτίο τύπου ο κ Σμυρνιώτης, έδωσε τα συγχαρητήριά του στη νέα «αρχή» της πόλης. Τόνισε δε, ότι ο κ Σμυρνιώτης, ψεύδεται συνεχώς και είναι ανειλικρινής, ενώ είπε ότι δε θέλει να κρίνει τις ενέργειές του περαιτέρω, σχετικά με τα όσα εκείνο το βράδυ συνέβησαν και που, όπως είπε, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το είχε ο κ Σμυρνιώτης.

Περνώντας τώρα συνοπτικά στα έργα υποδομών που θα γίνουν, κατόπιν συνεννόησης και παρεμβάσεων δημοτικής αρχής και αρμόδιων φορέων, αναφέρθηκε στο χωροταξικό, στις κυκλοφοριακές μελέτες, στην ύδρευση των χωριών, στους χώρους πάρκιν, αλλά και στην πλατεία Αγίου βασιλείου, όπου οι μελέτες πρέπει να αναλυθούν περαιτέρω διότι είναι πεπαλαιωμένες. Εστίασε επίσης στο γενικό συμφέρον των χωριών και όχι στο ιδιωτικό, τονίζοντας με αυστηρό ύφος, ότι τα προσωπικά συμφέροντα έληξαν και δε θα επαναληφθούν. Για να γίνει η Τρίπολη, μία πρωτεύουσα του Μοριά, τόνισε, πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές, καθώς όπως είπε η μόνη αλλαγή που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής είναι η πεζοδρόμηση του κέντρου της. Δε θα περιμένουμε, ανέφερε την 1η Σεπτεμβρίου για να δράσουμε.

Στα χωριά του Δήμου Τρίπολης, ο κ Παυλής έδωσε μεγάλη σημασία, τονίζοντας ότι ανεξαρτήτως κομματικής πεποίθησης κατοίκων, τα προβλήματα θα επιλύονται άμεσα, χωρίς να δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα, ενώ επεσήμανε ότι δε θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα τοπικά συμβούλια των χωριών.

Σχετικά με τις επιχειρήσεις της Τρίπολης, επεσήμανε ότι πρέπει να έλθουν κι άλλοι επισκέπτες στην πόλη μας ενισχύοντας αυτά παντοιοτρόπως, αλλά δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι τα πράγματα αυτή τη στιγμή για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , είναι τραγικά δύσκολα και δεν επιλύονται μόνο με λόγια, υπονοώντας ότι εκτενώς θα γίνουν μελέτες και θα υπάρξουν προτάσεις στο εγγύς μέλλον και γι’ αυτό το θέμα.

Ο Δημήτρης Παυλής ξεκάθαρα τόνισε, ότι θα δοθεί χώρος σε παρατάξεις αντιπολίτευσης από πλευράς του, καθώς όπως είπε όποιος είναι ενεργός πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να παρεμβαίνει με την άποψή του, διαμορφώνοντας ένα συνολικό αποτέλεσμα.

Η συνέντευξη τύπου έκλεισε με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την παράταξη, με τα μέλη αυτής και αν είναι σε θέση να αναλάβουν την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων. Ο Δημήτρης Παυλής, τόνισε ότι την επιλογή προσώπων την έκανε μόνος του, εξ ιδίων, επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία αμφιβολία για το έμψυχο δυναμικό της παράταξης και ότι είναι σίγουρος ότι θα πετύχουν σε αυτό που τους έχει αναθέσει, έκαστος στον τομέα του. Σημασία επεσήμανε έχει η μεθοδολογία και η διαφάνεια, μιας και μέχρι στιγμής δεν υπήρχε στη δημοτική αρχή κανένα έλεγχος, ενώ «συμβούλεψε» όσους κρίνουν τα άτομα αυτά ως ακατάλληλα να προβούν πρωτίστως στην αυτοκριτική τους.

Ευαγγελία Παπαθανασίου

Video: 

youtube://v/_cbVAh81qWM


43 Σχόλια

Για τα σκουπίδια έχεις προεκλογικά δεσμευτείς ότι το πρόβλημα θα το λύσεις μέσα σε 6 μήνες ο χρόνος σου μετράει από 1/9/2014 και τελειώνει τέλος Φεβρουαρίου . Δεν θα το λύσεις γιατί απλώς δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ να προτείνεις , το ΤΕΙ Κρήτης είναι πρωτοβούλία του Σμυρνιώτη και επουδενί μην το καρπωθείς εσύ γιατί το ξέρουμε όλοι.Τα σκουπίδια εκτός από τους δρόμους βρίσκονται και αλλού..... με αυτά τι θα κάνεις ?

αυτα που λεσ για την καθαροτητα του εκλογικου αποτελεσματοσ, μαλλον τα λεσ διοτι κατι φοβασαι. για να περιμενουμε και τισ ενστασεισ και βλεπουμε. προς ρο παρον μπορεισ να γιαλιζεισ την γκλιτσα σου.

Πάρα πολλοί έχουν μετανοιώσει για το λευκό/άκυρο που έριξαν. Δεν περίμεναν ότι θα βγει ο Παυλής και τραβάνε τα μαλλιά τους. Αν γινόντουσαν εκλογές πάλι την Κυριακή, ο Σμυρνιώτης θα έβγαινε με 60%. Όπως πολύ σωστά όμως έγραψε κάποιος "εν τω Αδη ουκ έστιν μετάνοια". Παυλής και να τον χαίρεστε.

Άκουσε άλλη μια φορά την συνέντευξη του και θα καταλάβεις!!! Γιατί μαλον παπαγαλάκια έτσι στην τύχη γράφετε!!!

Καλά (χωρίς επαλήθευση) ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

Καλά (χωρίς επαλήθευση) Πέμ, 29 Μάιος 2014 - 15:54 .........τι 60% βρε ?? 70% και βάλε !! χαχαχαχαχα

Εγώ την άκουσα τη συνέντευξη και λυπάμαι για το ποιος θα διοικήσει την πόλη μας. Λέει για την δημαρχία Σμυρνιώτη ότι είναι η πεζοδρόμηση;;;!!! Αυτό είδε μόνο; Η ανάπλαση της Πετρινού; Της πλατείας Άρεως; Των πάρκων; Των παιδικών χαρών; Η ΙΒ; Η Κένεντι; Η Δημητρακοπούλου; Οι χώροι στάθμευσης; Το νηπιαγωγείο στο Μερκοβούνι; Το καινούργιο 4ο νηπιαγωγείο; Το καινούργιο 10ο νηπιαγωγείο; Το καινούργιο 12ο Δημοτικό; Η ανάπλαση της Λαμπράκη; Ο Δημοτικός Λαχανόκηπος; Το κοινωνικό ιατρείο; Οι εκδηλώσεις που άψογα διοργανώθηκαν; Τα κοινόχρηστα ποδήλατα; και πόσα άλλα. Αυτά δεν τα είδε; Έχει εκλεγεί, γιατί τόση εμπάθεια; Τον ρωτάει να πει ΕΝΑ έργο και δεν μπορεί να πει κανένα, γιατί δεν μπορεί να ξεχωρίσει δήθεν ποιο να πει. Ας μας πει ΈΝΑ που έχει στο μυαλό του για την πόλη. Λέει για την ύδρευση; Ποιο είναι το θέμα με το νερό στην Τρίπολη; Για την Τρίπολη μπορεί να μας πει κάτι; ΈΝΑ έργο που να είναι προτεραιότητά του. ΈΝΑ. Έρχεται ο επισκέπτης στην Τρίπολη και βλέπει τεράστια διαφορά και ο Παυλής λέει ότι δεν άλλαξε τίποτα!!! Τι να πω; Κρίμα. Η αντιπολίτευση και τα λόγια είναι δωρεάν και εύκολα. Στα έργα είναι τα δύσκολα, στην υλοποίηση. Λυπάμαι γιατί αυτό που φοβόμουν το άκουσα και με τα αυτιά μου. Δεν υπάρχει καν πλάνο. Αοριστολογίες και εμπάθεια για το έργο του Δημάρχου.

η κοινωνια ο καπιταλισμος ως κοινωνικοικονομικο συστημα σαπιζει εδω και πολλα χρονια.φυσικο ειναι οι εκπροσωποι του να ειναι καθρεπτης του/της.βεβαια το φαινομενο πηρε διαστασεις στις τελευταιες εκλογες[ Μπεος]κτλ...10% ηχρυση αυγη.!!!στο χορο και η τριπολη.ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΜΑΡΞ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1850 ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ Η ΘΑ ΣΑΠΙΖΕΙ Η ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.ΕΙΔΟΜΕΝ...Υ.Γ οχι βεβαια το ΄΄σοσιαλισμο''του ΠΑΣΟΚ

Εντάξει ρε παιδιά να τον χαίρεστε αλλά μην βάζετε δυνατά την ένταση όταν τον ακούτε γιατί θα σας μείνει κανένα τύμπανο στο χέρι. Εντάξξξξει;;;

Είναι πραγματικά τόσο λυπηρό όσο και ανόητο να κρίνουν κάποιοι έναν άνθρωπο για την προφορά του και όχι για τα λεγόμενα και τα πεπραγμένα του. Άσε που είναι και της μόδας... Ξέρετε πόσα φροντιστήρια σε επικοινωνιολόγους έκαναν ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης, η Ντόρα και πολλοί άλλοι για να μάθουν να "σέρνουν" το "Σ"? Πάντως ένα είναι σίγουρο: Ο Παυλής δεν κατέβηκε για να κερδίσει το βραβείο "κομψότητας" ούτε και για το savoir vivre ... αλλά ούτε και για να είναι αρεστός και συμπαθητικός. Αλήθεια, γιατί οι υπάλληλοι του δήμου "ψαρώσανε"? Μήπως γιατί ξέρουνε ότι τελείωσε η λούφα...? Αντικειμενικά, σε σχέση με τους υπολοίπους "αϊδρωτους" συνηποψηφίους του, ο Παυλής είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να δουλεύει 18 ώρες το 24ωρο... και δεν πάει στο Δήμο για να πίνει καφεδάκια...

Ο Τζιούμης που τον υποστήριξε κιόλας γιατί δε βγήκε να τον συγχαρεί? Η Αντωνία κυρία δε μπορώ να πω και τον υποστήριξε και βγήκε να πει συγχαρητήρια. Ο Παναγιώταρος παιδιά γιατί δεν ήρθε για συγχαρητήρια? Ηρθε μόνο για επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο Κακούρι στο σπίτι του πρώην δημάρχου για να κάνει το deal, να ετοιμάσει τα παλικάρια του και απο συγχαρητήρια τίποτα?

Σασ ποναει πολυ ε ?και λετε ολο για χρυσαυγητες και οτι εβγαλε δημαρχο η χ.α. κλπ . Δεν πειραζει ο κοσμος καταλαβαινει δεν ειναι χαζος . Πατε να δημιουργησετε κλιμα και να βλαψετε το δημαρχο .τα λεμε σε 5 !!

Μεχρι το 2019 δεν σας βλεπω να εχετε ούτε παραταξη . Όλοι οι σύμβουλοι του απερχόμενου θα παρακαλατε να μπειτε υποψηφιοι με την παραταξη του Παυλη . περαστικα σας

Δεν βγηκε κυριοι μονο απο την ΧΑ βγηκε αποτο Συριζα το Πασοκ και την μιση Νδ

ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓ ΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

ΠΑΝΤΩΣ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΈΧΟΝΤΑΣ ΕΝΣΥΝΑΊΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΧΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ

ολοι εσεις που το θεωρουσατε δεδομένο οτι επανεκλεγεται ο φιλος και λεγατε ότι το θεμα ειναι τελειωμενο μηπως ειστε τωρα εσεις τελειωμενοι ......

Δεν τα ξέρουμε τα πεπραγμένα; Δεν είδαμε τις συμπεριφορές; Το ρεβανσισμό; Μακάρι να δουλεύει για τον Δήμο 24 ώρες το 24ωρο και να παράξει και έργο. Μακάρι να κάνει την έκπληξη. Γιατί εκτός από την διάθεση χρειάζεται και η ικανότητα για να έχεις αποτέλεσμα. Για τους συμβούλους όμως τι να πούμε; Αφού τους ξέρουμε. Έχουν διοικήσει και έχουμε δει τα αποτελέσματά τους. Τι να ελπίζουμε; Στο θαύμα;

Μιλάει και η Νέα Δημοκρατία για τη Χρυσή Αυγή και τον ρόλο της στα κοινωνικά δρώμενα???? Είστε το πολιτικό κόμμα το οποίο έχει αποτελέσει "χωνευτήρι" κάθε ακροδεξιού, κάθε φασιστικού και κάθε φιλοβασιλικού στοιχείου που με τις ενέργειές του στιγμάτισε την ιστορία αυτού του τόπου!!!! Έλεος!!!! Μας εμφανίζεστε τώρα και ως θεματοφύλακες της Δημοκρατίας!!!! Ντροπή!!!!

Ρε ζόριιιΤόσο πολύ ρε παιδιά?Γιατί?Κόπηκε καμμιά μάσα?

Ο κύριος Παυλής ακόμα δεν ήρθε και άρχισε να σταματάει τα έργα. Δήθεν τώρα δεν του αρέσει η μελέτη για την πλατεία Αγίου Βασιλείου την οποία έχει ψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο. Κύριε Παυλή ακόμα δεν πήρατε την εξουσία και αρχίσατε να εξοφλείτε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις στους μόνιμους ψηφοφόρους σας στην πλατεία εις βάρος της πόλης? Εάν κάνετε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί προεκλογικά , καταστραφήκαμε. Τουλάχιστον αφού πετύχατε το σκοπό σας σταματήστε την καταστροφή εδώ.

Μιλάει για ψέματα ο Κος Παυλής? Αυτός έχει ταράξει τον κόσμο στα ψέματα και τις υποσχέσεις. Μέχρι που υποσχέθηκε ότι θα σπάσει το νομικό πρόσωπο του δήμου σε πολλά νομικά πρόσωπα για να δώσει στους παρατρεχαμενους του έμμισθες θέσεις. Δηλ. ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι θα αλλάξει τη νομοθεσία ...

Το 2010 ήταν μεγαλύτερη η διαφορά κύριε Παυλή εάν θυμάστε.

ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Η ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ & ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΙΔΩΜΕΝ...

ΦΟΒΕΡΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ "ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ" ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ!!!!

ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Η ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ & ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΙΔΩΜΕΝ... ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ... (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 30 Μάιος 2014 - 4:34 αν παρει το οκ απο τον Τατουλη που τον εσπρωξε .....

Ο νέος Δήμαρχος οφείλει, μόλις αναλάβει τον Σεπτέμβριο, να κάνει αμέσως απογραφή των έργων της προηγούμενης Δημ. Αρχής. Μετά να παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την επόμενη πενταετία και κάθε χρόνο να δημοσιεύει πίνακες με την πρόοδο των έργων του. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει σοβαρή ενημέρωση των πολιτών ώστε να κρίνουν αμερόληπτα.

<p>μην ξεχασεις και τον παπαζαχαρια . να παρεις τα επιπλα απο την neoset οπως του ***</p>

Προβλέπω στο τέλος της θητείας του, ο Παυλής να μας παρουσιάζει σαν έργο τα σχολεία που έβαλε στο ΕΣΠΑ ο Καλτεζιώτης.

@ΑΝΔΡΕΑΣ Τ. (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 30 Μάιος 2014 - 14:31 το ίδιο έκανε ο πρώην δήμαρχος με το ΄εργο΄ του, ΜΗΝ το ξεχνάμε φιλαράκια! 5 ΧΡΌΝΙΑ

Τα δύο σχολεία κατασκευάζονται ήδη και το τρίτο θα ξεκινήσει σύντομα. Μέχρι την 1η Σεπτέμβρη τουλάχιστον τα δύο έργα θα είναι σε πολύ προχωρημένη μορφή. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ανάπλαση Πετρινού και τις λοιπές αναπλάσεις. Σε εκείνη την περίπτωση είχαν γίνει μόνο οι δημοπρατήσεις αν θυμάμαι καλά.

Για ποιά δημοπράτηση της Πετρινού μιλάτε. Και την ένταξη στο ΕΣΠΑ και τη δημοπράτηση την έκανε ο Σμυρνιώτης μέσα στο 2011. Η Δημοτική Αρχή του Κοτσιάνη απλά προσπάθησε - ανεπιτυχώς - να το εντάξει στο ΘΗΣΕΑ.

Φίλε μου δε θυμάσαι καλά όχι μόνο δεν είχε δημοπρατηθεί η Πετρινού, αλλά ούτε καν είχε ενταχθεί. Μόνο σε μορφή μελέτης υπήρχε. Ο Σμυρνιώτης και την ένταξε και τη δημοπράτησε. Και για τα σχολεία έκανε και μελέτες και δημοπρατήσεις και έχουν αρχίσει ήδη και κατασκευάζονται. Ο Παυλής ακόμα δεν άρχισε και σταμάτησε ήδη όλα τα έργα που ήταν σε εξέλιξη,

Ο Παυλής είπε και το απερίγραπτο. Ότι ο Δήμαρχος αποφάσιζε αυτά που αποφάσιζε με γνώμονα τις επαγγελματικές του γνώσεις ως μηχανικός αλλά πρέπει να ακούμε τι θα πει και ο κόσμος!!! Μήπως να κάνουμε κύριε Παυλή δημοψήφισμα και για τα στατικά ενός κτιρίου; Να κάνουμε δημοψήφισμα για την κυκλοφοριακή μελέτη; Αυτό λέγεται λαϊκισμός.

Και έχουν το θράσος λοιπόν να μιλάνε; Δυστυχώς ο Δήμαρχος με την χαλαρότητα που αντιμετώπισε τις εκλογές, αδίκησε τον εαυτό του και εν τέλει και την πόλη. Επειδή όμως ένα λάθος δεν μπορεί να καταδικάσει μια πόλη, από 1η Σεπτέμβρη ο έλεγχος των πεπραγμένων θα είναι αδιάλειπτος. Δεν θα γίνει ο Δήμος λάφυρο στα χέρια κανενός. Ούτε πριν, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.

καταλάβετέ το η κουτάλα άλλαξε χέρια.......

Εσύ σκέψου την κουτάλα. Εγώ σκέφτομαι την πόλη. Ο καθένας με τα ενδιαφέροντά του.

@18:ο9 Βγές να πεις πόσο στοίχισαν τα μαρμάρινα παγκάκια έξω απο το Μαλλιαροπούλειο!! Σπατάλες δεν είδες;;Αλλά ήταν ο δικός μας.... Στον χαρίζω τον νέο Δ.Καλή υπομονή ......

Έχεις να κάνεις κάποια καταγγελία ότι κάποιος χρηματίστηκε για την συγκεκριμένη προμήθεια; Αν ναι, γράψε το. Έστω γράψε ότι γνωρίζεις ότι το συγκεκριμένο παγκάκι το πουλάει ο τάδε στην μισή τιμή ή 20% φτηνότερα. Τότε θα είμαι και εγώ μαζί σου. Αλλιώς είναι φτηνό κουτσομπολιό.

@19:13. Αφου είσαι ικανοποιημένος με την τιμή,κάτσε 5 χρόνια και κοίταζε!!! Τον κ. Παυλή εσείς τον βγάλατε δήμαρχο,εάν σας αντιγράψει << στο ΕΡΓΟ!!!>>, θα έχει το ίδιο τέλος!!!!!!! (( Εγώ είμαι απ' αυτούς που πάντα μένουνε απ' έξω γιατί δεν έχω ούτε γραβάτα ούτε παπιγιόν!!!!!!)) Β.Π. http://www.youtube.com/watch?v=9yGolpCiuZ4 Χαρισμένο εξαιρετικά στους <<σωτήρες >>της πόλης και της πατρίδας............

Κατάλαβα. Είσαι από αυτούς που κάνουν μόνο κριτική και γκρινιάζουν μια ζωή. Θα σε θεωρούσα συνειδητοποιημένο πολίτη αν είχες κάνει τον ελάχιστο κόπο να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις πόσο κάνει αυτό το παγκάκι. Ο Παυλής βγήκε Δήμαρχος γιατί ο άλλος συνδυασμός κοιμήθηκε στις εκλογές. Έργο έγινε. Ποια γραβάτα και ποιο παπιγιόν; Φόρα και ένα πουκάμισο ρε παιδί μου, ένα κοντομάνικο, μια χαρά θα είσαι. Για το ταγάρι δεν ξέρω...

Ο γερανός που μετέφερε τα μαρμαροπαγκάκια πολύ ξεφτίλα τιμή

<p>Εδώ ο Παυλής όταν ήταν κοινοτάρχης στο Κακούρι έφτιαξε την πλατεία Κακουρίου και στοίχισε όσο η Ομόνοια. Τα παγκάκια σας πείραξαν ή νομίζετε ότι ο κόσμος δε ξέρει τι *** του κυρίου Παυλή?</p>