Πάσχα στην Τρίπολη με σύμμαχο το κέφι και την καλοκαιρία! (photos&video)

Πάσχα στην Τρίπολη με σύμμαχο το κέφι και την καλοκαιρία! (photos&video)

Απρίλιος 20, 2014 - 14:26
1 σχόλια

Ο Τριπολιτσιώτης ξέρει πολύ καλά ευτυχώς να τηρεί τα έθιμά του, έτσι και φέτος έδωσε ένα δυναμικό παρών, στην καθιερωμένη πλέον «γιορτή» του Πάσχα στην Τρίπολη.

Σούβλες, χοροί, κέφι, διάθεση, κρασάκι και αισιοδοξία πρωταγωνίστησαν, με τους δημότες της Τρίπολης αλλά και πάρα πολλούς επισκέπτες να κάνουν με την παρουσία τους ακόμα πιο όμορφη την ήδη απολαυστική και εορταστική ατμόσφαιρα.

Η ζωντανή ορχήστρα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, παρέσυρε τα χορευτικά σύνολα και τον κόσμο που βρέθηκε στην Πλατεία Άρεως σε ξέφρενο γλέντι, όπου όλοι «τίμησαν» και μάλιστα με το παραπάνω το «Καλαματιανό» και τον «Τσάμικο».

Αφού λοιπόν μάθαμε τα μυστικά του καλού ψησίματος και ότι τελικά ο Έλληνας δείχνει μια… Ιδιαίτερη προτίμηση στο κοκορέτσι, ήπιαμε το κρασάκι μας και απολαύσαμε το «οδοιπορικό» στην πλατεία Άρεως. Για ακόμα μια χρόνια τα παιχνίδια για τους μικρούς φίλους δεν έλειψαν και εννοείται πως απ’ αυτά δεν εξαιρέθηκαν ούτε τα πολύχρωμα μπαλόνια…

Τέλος, ο κος Λυκουρέντζος, βουλευτής Αρκαδίας, αφού ευχήθηκε για ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο Πάσχα, εστίασε στην ακεραιότητα της ελληνικότητας και της ορθοδοξίας, ενώ τόνισε ότι η Ανάσταση με σκληρή δουλειά και συλλογικότητα είναι δυνατόν να «έρθει» στον Έλληνα πολίτη, που αυτή τη στιγμή βάλλεται. Στην εποχή μας ανέφερε, οι υποσχέσεις, τα εύκολα λόγια και οι κολακείες δεν έχουν θέση.

Video: 

youtube://v/SKJ2i0p_i5c


Υπάρχει 1 Σχόλιο