ΠαΣοΚ ετών 45 και ο Ανδρέας Παπανδρέου σε πρώτο πλάνο

ΠαΣοΚ ετών 45 και ο Ανδρέας Παπανδρέου σε πρώτο πλάνο

Σεπτέμβριος 03, 2019 - 14:25
8 σχόλια

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠαΣοΚ ανάρτησε ένα βίντεο για τα 45 χρόνια του Κινήματος που άλλαξε την πολιτική ιστορία της χώρας.

Ο κ. Ξεκαλάκης κάνει λόγο για πολιτική χωρίς εκπτώσεις σε αρχές και αξίες, στέλνοντας ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στη Χαριλάου Τρικούπη...

 

Tags: 

8 Σχόλια

Ημέρα γέννησης της παράταξης που έδιωξε το πατέρα σου το χωροφύλακα της χούντας που ρουφιανευε τους γείτονες του φασιστακι. Στη τρύπα σου τώρα.

Ημέρα γέννησης του εθνομηδενισμου, του ωχαδερφισμός και της αρπαχτής. Έτσι κι αλλιώς στο αίμα μας ήταν, δεν θέλαμε και πολύ. Πληρώστε τώρα.

οι αποστάτες και τα τζάκια τους κέρδισαν τις πρόσφατες εκλογές. Όμως Ανδρέα, έχεις ολοκληρώσει το έργο σου. Ο λόγος σου βρίσκεται στο dna του μέσου έλληνα. Οι αποστάτες και τα φασιστακια τους θα πάνε γρήγορα εκεί που εσυ πρώτος τους είχες βάλει. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ζεις, εσυ μας οδηγείς.

https://youtu.be/LyT0Ipj4Q6E Για να μαθαίνουν οι νέοι και θυμουντε οι παλιοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.