Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σε θέση να κερδίσει την εκτίμηση και την αξιοπιστία μεταξύ των εταίρων και των δανειστών μας

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σε θέση να κερδίσει την εκτίμηση και την αξιοπιστία μεταξύ των εταίρων και των δανειστών μας

Σεπτέμβριος 27, 2011 - 09:23

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96.0 έδωσε ο βουλευτής Αρκαδίας και Γ.Γ. της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για παραποίηση στοιχείων και πως δεν είναι σε θέση  να κερδίσει την εκτίμηση και την αξιοπιστία μεταξύ των εταίρων και των δανειστών μας.

 

 

·         Το ΠΑΣΟΚ, αναλόγως, εάν βρίσκεται στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση, μεταβάλλει τις θέσεις του.

·         Όταν βγαίνει το Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ., το οποίο διόρισε η κυβέρνηση και καταγγέλλει ότι υποχρεώθηκε να παραποιήσει τα στοιχεία, αντιλαμβάνεστε ότι δεν χρειάζεται να προσθέσει τίποτα η αντιπολίτευση, διότι η κυβέρνηση έχει βρεθεί ενώπιων της μεγαλύτερης των γελοιοποιήσεων που μπορεί να βρεθεί μια κυβέρνηση.

·         Όταν ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τοποθετείται δημοσίως και λέει ότι οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ μετά το 2004 είναι αυτοί οι οποίοι θα πάνε στην εφεδρεία, είμαστε μπροστά στον κίνδυνο να χαρακτηρίζονται οι προσληφθέντες το 2004 και μετά, δεν ξέρω με ποιον τρόπο, ως μη σύννομες προσλήψεις και να περνούν αυτομάτως στην εφεδρεία.

·         Μας ξένισε η δήλωση του κ. Καρχιμάκη και γι’ αυτό αντιδράσαμε κατ’ αυτόν τον απόλυτο και αυστηρό τρόπο.

·         Η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να επιτύχει στους στόχους της και να κερδίσει την εκτίμηση και την αξιοπιστία μεταξύ των εταίρων και των δανειστών μας.

·         Δεν υπάρχει πείσμα για την επιστροφή στην εξουσία και δεν παραγνωρίζουμε την κρισιμότητα των στιγμών.

·         Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία επί 24 μήνες ακολουθεί μια συγκεκριμένη πολιτική.

·         Υπάρχει έστω ένας στην Ελλάδα ή μεταξύ των φίλων μας στην Ε.Ε., ο οποίος να μπορεί να ισχυριστεί ότι η κυβέρνηση πέτυχε έναν στόχο;

·         Εδώ μπαίνει ζήτημα εάν μπορεί η χώρα να συνεχίσει με αυτήν την πολιτική.

·         Δεν οδηγούμε την αναμέτρηση στο πεζοδρόμιο. Δεν εξουθενώνουμε τη χώρα και το λαό.

·         Εμείς λέμε ότι χρειάζεται ν’ αλλάξει η πολιτική στη χώρα. Να εφαρμοστεί μια άλλη στρατηγική ανάκαμψης και ανάπτυξης.

·         Εμείς λέμε να γίνει η Ελλάδα τόπος προορισμού επενδύσεων.

·         Ο κ. Παπανδρέου αυτή τη συμπεριφορά που λέτε ότι μπορεί να εκδηλώσει και να πει «ελάτε εδώ να είμαστε μαζί», την ακύρωσε τον Ιούνιο. Δέχτηκε τη μεσημβρία εκείνης της ιστορικής ημέρας την πρόταση του Α. Σαμαρά να γίνει μια κυβέρνηση συνεργασίας, χωρίς τον κ. Παπανδρέου και χωρίς τον κ. Σαμαρά και την εσπέραν ανακάλεσε την πρόταση. 

Ειδήσεις: