ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: Ο Γιαννακούρας δεν σέβεται τις διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ

ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: Ο Γιαννακούρας δεν σέβεται τις διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ

Οκτώβριος 31, 2018 - 07:23
13 σχόλια

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, με σημερινή του δήλωση ανέφερε, ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον κ. Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ταυτόχρονα, εξέφρασε την πίστη του στο ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής και τη Σοσιαλδημοκρατία.

Το Κίνημα Αλλαγής του οποίου η σημαντικότερη πολιτική δύναμη είναι το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την ανάδειξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη που θα στηρίξει στις  ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές για την Πελοπόννησο.

Στις 7 Νοεμβρίου, θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο του  Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη με την παρουσία της Προέδρου σ. Φώφης Γεννηματά, για την ανάδειξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη της Περιφέρειας  Πελοποννήσου που θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, προτάσσει την προσωπική του επιλογή, μη  σεβόμενος τις διαδικασίες που έχουν καθιερωθεί από το Κίνημα Αλλαγής, για την ανάδειξη υποψηφίων Περιφερειαρχών σε όλη τη Επικράτεια.

Εμείς να θυμίσουμε τους στοίχους του Διονύση Σαββόπουλου από το Φορτηγό…

..κ’  έρχεται η στιγμή για ν αποφασίσεις

με ποιους  θα πας και ποιους θ’ αφήσεις.

Δελτίο Τύπου της της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

 

 

 


13 Σχόλια

Εξαφανίστε το γρήγορα μην το δει ο κοσμος...ο κόσμος δεν ειναι χαζος καταλαβαίνει το «ρόλο» του site σας.

Εφ όσον συνεχίζει ο Τατούλης και η "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ', κανένας από τους Αντιπεριφεριεάρχες που αναδείχτηκαν με την παράταξη αυτή, δεν θα έπρεπε να την εγκαταλλείψει υποτασσόμενος σε κομματικές εντολές, πόσο μάλλον ο Γιαννακούρας του οποίου το ήθος είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο... Βαγγέλη, πήρες τη σωστή απόφαση και ευχομαι να διακαιωθείς στις εκλογές.....

@08:59 Ρε βούρλο εσύ δεν έχεις δική σου κρίση τί να ψηφίσεις και περιμένεις να δεις από τα σάιτ; Γι' αυτό μας έχει πάρει ο διάολος, γιατί μερικοί έχετε γεράσει και δεν ξέρετε πώς και τί να ψηφίσετε ρεεεεεεεεεεεεεεε! Άσχετοι και άχρηστοι εντελώς, σαν τη δημοτική αρχή του Παυλή ένα πράγμα

Ο Γιαννακούρας βρε ανόητοι, έκανε αυτή τη δήλωση για να πιεστεί ο Τατούλης όχι το ΠΑΣΟΚ. Εξηγούμαι: Αφού το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει άλλον περιφερειάρχη και δε θα μπορέσει ο Τατούλης να αρμέξει ψήφους από τον κομματικό μηχανισμό του πασοκ και δεδομένου οτι ο Γιαννακούρας χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει πάνω από 500 σταυρούς, γιατί να επιλέξει τον Γιαννακούρα ως αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και να μη βάλει στη θέση του κάποιον δημοφιλή και ακομμάτιστο; Αυτή τη στιγμή ο Βαγγέλης είναι βαρίδι για τον Τατούλη.

@14:42 πιστεύεις ότι ο Γιαννακούρας έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ; Ο Γιαννακούρας έχει οργώσει την Αρκαδία και έχει βοηθήσει πολύ περισσότερο το κόμμα από ότι έχει βοηθήσει αυτό τον ίδιο. Με τα στενά κομματικά σου κριτήρια ο Γιαννακούρας αντλεί ψήφους μόνο από πασόκους; Μάλλον οι πασόκοι έχετε την ιδια νοοτροπία με τους νεο δημοκράτες που ακόμα παλεύετε να έχετε μαντριά απο ψηφοφόρους. Φιλικά από ένα πρώην πασόκο.

Ο Γιαννακούρας πότε κέρδισε στη μάχη του σταυρού αγαπητέ 15:46; Έβαζε για βουλευτής και δεν έβγαινε. Ως πολιτευτής, όποιον στήριζε στις αυτοδιοικητικές αυτός έχανε. Ακόμα κι ο Παπανικολάου που κατέβαινε για δήμαρχος Βαλτετσίου, με τη στήριξη Γιαννακούρα έχασε 2 φορές πριν εκλεγεί τη 3η που δεν είχε αντίπαλο. Ο Τατούλης έχει ψήφους όχι ο Γιαννακούρας. Άρα πώς ακριβώς θα βοηθήσει τον Πέτρο στη μάχη της Αρκαδίας; Αν είναι ξύπνιος ο Πέτρος θα βρει έναν δημοφιλή και ακομμάτιστο για αντιπεριφερειάρχη. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Ολα τα Πασοκια θα πανε στον Δεδε ,αλλος Πρασινοφρουρος ,οποτε ο Μπουτρουκ θα παρει μονο τον δικο του !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.