Πασχαλινό BAZAAR στο 2ο δημοτικό σχολείο Μεγαλόπολης

Πασχαλινό BAZAAR στο 2ο δημοτικό σχολείο Μεγαλόπολης

Μάρτιος 27, 2017 - 17:18
0 σχόλια

Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης, κατά τις ώρες παράδοσης της βαθμολογίας του Β΄ τριμήνου, πραγματοποιήθηκε Bazaar με δημιουργίες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου με πασχαλινά είδη δώρων, έναντι συμβολικής τιμής.

Σκοπός του πασχαλινού Bazaar ήταν η συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να μειωθεί η τιμή του εισιτηρίου της εκδρομής που θα πραγματοποιήσουν όλες οι τάξεις του σχολείου στο Πάρκο των Δεινοσαύρων πριν το Πάσχα.

Το κόστος των υλικών των κατασκευών καλύφθηκε από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου. Πολλοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου και του 4ου Νηπιαγωγείου που παρευρέθησαν εκεί αγόρασαν δώρα και στήριξαν την προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Επίσης, από νωρίς είχε καταφθάσει στο χώρο του σχολείου ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διον. Παπαδόπουλος με τη γραμματέα του και τον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημ. Γιώτη, οι οποίοι ψώνισαν, συνομίλησαν με Εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και στήριξαν έτσι έμπρακτα το σκοπό της εκδήλωσης.

Από το Καφενείο Μαγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.